מידע שימושי חולצה גברית לבנה לגבר , מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;1511630:
למקס לורן יש מספר גרסאות בד, קשה להבדיל ביניהם, והגרועות שבהם - מאד לא נוחות, גם הגיזרה די צרה וכו'.
אדור הם המומלצות, לרוב זו אותה חברה של אוה"ה..
בת"תים בישיבות הם החולצות שהכי הכי הולכות, כדאי לברר אצל בן משפחה שלומד בישיבה שם אפשר להשיג אותם די בזול (יש ישיבות שתמיד, ויש ישיבות שרק במכירות בסוף זמן וכדו'), 70 ש"ח לחולצה.

תודה!!
אבל החולצות שהזכרתם(בסוף) שיש לכל בחור בישיבה זה חולצה
דיי פשוטה שלרוב האנשים יש , ואני רוצה חולצה יותר ''יוקרתית''
ואיכותית.

• הוסף לסימניות
ברוקס ברדס זה החולצה היקרה ב220 ש"ח

• הוסף לסימניות
לאלו מידות גדולות, ובכל מקרה רחבות מאד.
לפורור יש חולצות טובות, הרגילות לא מדי מומלצות, אם כבר אדור, מאד מומלצות זה הגולד שלהם, הם יפות בגיזרה, בסוג הבד, בעמידות וכו'.
זה עולה קצת יקר יותר, אבל יש מישהו בהר נוף שמוכר אותם במכיר סביר.
בת"תים לא מוכרים אותם משום מה, נראה לי שדווקא הייבואנים לא מוכנים לסבסד אותם לת"תים.

• הוסף לסימניות
לונדון טיילור ודומיו, זה אותו הרכב בד כמו אוה"ה, רק גיזרה צרה יותר, נמכר ומשווק ע"י חנויות המקום הנכון באופנה. כיום לא מדי זול, בלי הצדקה רבה.

• הוסף לסימניות
פורור ניתן להשיג בכל התתים
וגם בהרבה חנויות בירושלים אך יותר יקר (אדון, הלבשה לגברים בתחילת יחזקאל, חנות לגברים ליד ישיבת מיר ועוד)

• הוסף לסימניות
אמריקן איגל. בארה"ב המחיר שלהם עומד על שלושים דולר ויש מבצעים. בארץ אני לא יודע...

• הוסף לסימניות
plaza plus לא יודע איפה ניתן להשיג בארץ (אולי אצל היוקרה שבחולצה ברח' מנחת יצחק)
מחזיקות מעמד 4-5 שנים

• הוסף לסימניות
o.h.h.a.

מכבסת ב60 מעלות, יוצא לבן מבהיק, איכות מצוינת, קל מאד לגיהוץ.

• הוסף לסימניות
ממליצה מאד על ברוק ברוזרס (ככה כותבים בעברית?) יש להם לפעמים סיילים ממש שווים (בחו"ל כמובן) ואז אפשר להשיג אפילו ב-40ִִ$ לחולצה.
גם פורור מצויינים (יש להם כמה סוגים)

• הוסף לסימניות
ברכסוני

• הוסף לסימניות
תודה לכווווווולם!!!!!
עזר לי להחליט למרות המגוון ...

• הוסף לסימניות
בראכסוני - בלאק לייבל
מדהימות.
נראות מהמם, ואם תולים על קולב, מעבירים עליהן גיהוץ קל למראה מושלם.

חבל שאין לי אצלם אחוזים:(
כל מי שקיבל את המלצתי, היה מאד מרוצה.

• הוסף לסימניות
מצטרף להמלצות על אמריקן אייגל, 100 אחוז כותנה, ללא צורך בגיהוץ, נראות טובות ומחזיקות יפה מאוד.
ניתן להשיג ב30$ בחנויות סנטורי21 בחו"ל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1512288:
בראכסוני - בלאק לייבל
מדהימות.
נראות מהמם, ואם תולים על קולב, מעבירים עליהן גיהוץ קל למראה מושלם.

חבל שאין לי אצלם אחוזים:(
כל מי שקיבל את המלצתה, היה מאד מרוצה.

איפה קונים אותן?

• הוסף לסימניות
ברוקס ברדרס
אני לא הכי מרוצה אחרי כשנה זה כבר לא אותו דבר ופתאום החלוצות נקרעות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eli3434;1514826:
ברוקס ברדרס
אני לא הכי מרוצה אחרי כשנה זה כבר לא אותו דבר ופתאום החלוצות נקרעות...

נכון.
אבל בסופו של גבר כל החולצות נקרעות , הם לא נשארות לעד.

• הוסף לסימניות
גם לבעלי יש ברכסוני-מקסימות, צחות כחדשות (למעלה מ-5 שנות שימוש יומיומי :) )
ממליצה בכל פה, יש לו 2 דגמים, משהו אוקספורד ומשהו דוחה כתמים, אם תרגמתי נכון...

ג"כ מכבסת 60 מע' עם כל חומרי ההלבנה האפשריים, רק עכשיו מתחילות טיפה להתפורר.
ואני מגהצת אותן, לא כי צריך, אלא כי אני אוהבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלגלים;1512370:
איפה קונים אותן?
בחנות המפעל בבורו פארק.
אבל אני מאמינה שיש אותן גם בארץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה