כללי חולצה "מגניבה" למורה למורה לחוגי תעופה

• הוסף לסימניות
יש לי לקוח שהוא מורה לחוגי תעופה וחלל לילדים ונוער, הוא בונה איתם מטוסים פייפרים וכו' (התפקיד שלי זה לבנות ולעצב לו פריסות של מטוסים ופייפרים)
עכשיו הוא רוצה שאכין לו חולצה "מגניבה" (כפי בקשתו;))
עשיתי לו סקיצה ראשונה (קובץ מצורף 1)

הוא צירף לי תמונה (קובץ מצורף 2) וכתב שזה פחות או יותר הכיוון פשוט צריך מטוס יותר חדיש, זווית יותר מגניבה ורקע שמוסיף לתמונה אפקט יחודי

יש לכם רעיון או משהו שראיתם בעבר ותוכלו לשתף אותי?
זה יעזור לי מאוד!
תודה!

קבצים מצורפים

• חולצה סקיצה 1.jpg
    חולצה סקיצה 1.jpg
    KB 330.6 · צפיות: 21
  • b52 t shiret bombarder.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תחפשי באתרי תמונות
תמונות עדכניות של פייפירים
ומשם תקבלי הרבה השראה

• הוסף לסימניות
כמובן שחיפשתי אך...
הוא מעדיף דווקא מטוס ושהעיצוב יהיה לא שיגרתי.

• הוסף לסימניות
אז שישלם לך על קרוס עיצוב תעשייתי

וברצינות

קחי תמונה ותעשי ממנה פעלול
כמו שתצא מתוך החולצה או מתוך אש וא מתוך עננים
ועוד כל מיני

• הוסף לסימניות
העיצוב שהוא שלח לך מגניב לגמרי.

תחשבי על כל מיני פוזות טיסה ותחשבי איך את יכולה לדמות את זה.

לא יודעת אם ראית פעם פה שהעלו עבודת פוטושופ שמדמה תאונת מטוס על כביש בין עירוני, לא שאני רוצה שתבצעי לו תאונה, אבל משחקי אור וצל יתנו תחושה אמיתית כמו בדוגמא שהוא שלח לך.

אולי המראה שכביכול תמשוך איתה את החולצה, אולי כמעט התנגשות שמתחשק לצרוח..

הצלחות

• הוסף לסימניות
בלי קשר לעיצוב שיקח בחשבון וגם את שלא כל דבר ניתן להדפיס על חולצה
העיצוב הראשון שעשית לו בסדר מבחינת הדפסה כי זה 2 צבעים וזה וקטורי
ואפשר לעשות את זה בהדפסת משי
אבל הדוגמא השניה שהוא שלח לא ניתנת להדפסה בדפוס משי אלה רק אם זה סובלימציה
הכוונה תמונה שמעוצבת בגודל דף A4 ושלוחצים אותה במכונה שנקראת "פרס" על הבגד
סובלימציה ניתן לעשות רק על חולצה לבנה עד כמה שזכור לי כי עבדתי עם דפוס טקסטיל כזה ומשם הידע.
אז קחי זאת בחשבון. בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות המועילות!
אשמח לקבל עוד רעיונות או דוגמאות...

• הוסף לסימניות
ניתן להדפיס על פלוק סובלימציה ולהצמיד לחולצה כותנה בכל צבע
ההדפסה יוצאת ציבעונית בצורה מלאה והתוצאה פגז

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה