דרוש מידע חולצות אוהה בירושלים

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע היכן ניתן להשיג חולצות אוהה לילדים בירושלים במחיר טוב?

• הוסף לסימניות
קניתי באופנת גד בכיכר השבת 2 ב130.
הבנתי שזה המחירים...
טירונית בדבר.

• הוסף לסימניות
זה המחירים פחות או יותר...
יש גם ברח' יצחק שולל שכחתי את שם החנות, ובקניון רמות חנות שנקראת אוהה מה שמיוחד בהם זה שיש להם את כל המידות (כולל אי זוגיות, מה שאין בד"כ בחנויות אחרות)

• הוסף לסימניות
יש בקניון רמות עודפים ובדכ עולה 3ב180

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש בקניון רמות עודפים ובדכ עולה 3ב180

הייתי שם אתמול ואמרו לי שאין 3 ב180 ולא היה
שלא תלכנה לחינם עד שם..
הכי זול זה 2 ב140 חלקות רגילות

• הוסף לסימניות
מניסיון רב כמבוגר החולצות הכי לבנות ואיכותיות הן החולצות של פאביו. כדאי לך לקנות במכירה של וועד הרבנים באולמי תמיר שם זה עולה במבצעים יפים והיצע גדול

• הוסף לסימניות
מניסיון רב כמבוגר החולצות הכי לבנות ואיכותיות הן החולצות של פאביו. כדאי לך לקנות במכירה של וועד הרבנים באולמי תמיר שם זה עולה במבצעים יפים והיצע גדול

תודה.
מתי המכירה?
מה המחירים?

• הוסף לסימניות
הייתי שם אתמול ואמרו לי שאין 3 ב180 ולא היה
שלא תלכנה לחינם עד שם..
הכי זול זה 2 ב140 חלקות רגילות

תודה על העדכון היה גם היה - קניתי כמה פעמיים וגם הרבה מחברותי 3ב180 כנראה לאחרונה אין והמוכרים התחלפו:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה