חולצות באתר NEXT

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם החולצות האלה מתאימות לחורף, ולא סתם טריקו פשוטות?

קבצים מצורפים

• 883532.jpg
    KB 5.9 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אבל לא כתוב מה העובי
אוף, אני סתם שונאת לקנות חתול בשק
:(
ובאמת יש להם דברים חמודים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;1114273:
אבל לא כתוב מה העובי
אוף, אני סתם שונאת לקנות חתול בשק
:(
ובאמת יש להם דברים חמודים

כן,זה בהחלט לקחת הימור...אבל אולי זה ישתלם לך :)

• הוסף לסימניות
בדכ בהגדלה ניתן לראות טוב יותר את הבד

• הוסף לסימניות
אפשר קישור לאתר?

• הוסף לסימניות
בהגדלה חולצה היתה נראית לי סריג.....
בסוף היא לא היתה אפילו פוטר. ממש טריקו...

• הוסף לסימניות
אני קניתי חולצה ממש דומה הייתי בטוחה שהיא פוטר והגיע טריקו.
ככה שזה נראה לי טריקו.

• הוסף לסימניות
אני קניתי חולצות שהיו נראות לי פוטר אבל הם היו טריקו, המידות גדולות אז זה יהיה לפסח.
100% כותנה לפי דעתי תמיד קייצי רק אם זה סריג אולי שונה.

• הוסף לסימניות
גם אני קניתי וזה היה טריקו ולא פוטר.
נראה לי שצריך להיות רשום sweater.
בד"כ גם יש אצלם פטנט עבה כזה בשרוול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה