צמודות לי ולא נוחותקיקי ריקי!!
שנים אני עם stardast הכי טוב שישמקפיצה...
מחפשת המלצות- לחולצה לבנה, נעימה, לא צמודה, צוואר סגור,
ובעיקר-אני נהנית מאוד מטורקיז (רוטנברג)
יקרות אבל מחזיקות 5 שנים ויותר.
שמעתי גם על יסכה אבל לא ניסיתי
מה זה רוטנברג ויסכה? איפה, וכמ עולה?אני נהנית מאוד מטורקיז (רוטנברג)
יקרות אבל מחזיקות 5 שנים ויותר.
שמעתי גם על יסכה אבל לא ניסיתי
מה זה צרי?שמיז יקר!!!
אני קונה בצרי
3 ב100
וזה מצוין!!!!
הכי נח!!!
יסכה גלברגיסכה
טורקיז זו חנות בב״ב של משפחה בשם רוטנברג.מה זה רוטנברג ויסכה? איפה, וכמ עולה?
תודה!
כשרות.יסכה גלברג
הן לא כשרות?
סטאר דסט מוכרים אותן בגאולה שלאגר בירושלים.יש את החנויות האלה בירושלים?
מה זה אומר כשרות, עם רוכסן מאחורה?
יש מכירה בבני ברק, שנקראת "Queen"מתלבשת על האשכול..
איפה ניתן להשיג חולצות בסיס כשרות להריון?
כשמדברים עם חולצה כשרה, הכוונה היא רק על סוג הבד.שמנה לב! לכל אחת תתאים חולצה אחרת- קיקי ריקי ושמיז עם שרוולים צרים, מי שיש לה זרוע רחבה יותר זה צמוד מדי!
כמו"כ בעלות צוואר צר - תצטרכנה לשים לב לפתח הצוואר.
בנוסף - לא כל החולצות שנקראות 'כשרות' -אכן כאלו, ראיתי לא פעם נשים עם חולצה 'כשרה' עם רוכסן שרואים להן מאחור את החוליה הראשונה האמורה להיות מכוסה -ומעבר לה.
בתפילה שלא ניכשל!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //