חולצות בסיס בכביסה ובכלל

• הוסף לסימניות
איך שומרים על צבע חולצות הבסיס בעיקר הבהירות והלבן ואיך שומרים שהן תשארנה רכות וכמה שיותר תראינה חדשות.

ובכלל תגידו מתי הפריט הזה יצא מהמלתחה? מה פעם עשו מה לבשו כשלא היו את החולצות בסיס האלו. זה נוראי בכל מקום צריך אותם, אפילו אם לובשים לחתונה שמלה מליון דולר, צריך חולצה ב30 שקל מתחת.
:)

מי חושבת כמוני?
:)

• הוסף לסימניות
את צודקת. אבל מה לעשות? פעם הלכו רק עם מכופתר סגור עד למעלה , ג'קטים ושמלות. אז לא היו צריכים חולצות בסיס...
לגבי איך לשמור על כביסה לבנה:קודם כל, במכונה לבנה אני שמה רק בגדים לבנים! חוץ מאבקת כביסה ומרכך כביסה אני מוסיפה טבלית הלבנה של קולון , ופקק של קלייה. הכסיבה יוצאת מבריקה והלבן נשאר בוהק להמון זמן.

• הוסף לסימניות
איזו השקעה!!!

• הוסף לסימניות
נכון, זאת השקעה, אבל היא שווה. חולצות לבנות וגופיות לבנות נשארות מבריקות ובוהקות גם אחרי שנה וחצי (מזמן הרכישה..)
וחוץ מזה קופסא של טבליות הלבנה עולה בסביבות ה-30 ש"ח ומחזיקה בערך 4-5 חודשים אז זה באמת משתלם.

• הוסף לסימניות
איפה קונים את הטבליות?

גם לי יש בעיה כזו עם הכביסה

• הוסף לסימניות
במקום זה אני שופכת אבקת הלבנה רן והתוצאה כנ"ל.

• הוסף לסימניות
הייתי שמה בכל הרתחה רן+ שבבי סבון, חוץ מאבקת כביסה, ולא ראיתי תוצאות מי יודע מה. התייאשתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה