מידע שימושי חולצות בסיס קיקי ריקי- היכן בבני ברק??

• הוסף לסימניות
יש את גרביים עד הבית - הם עושים משלוחים בכל הארץ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אילה בלום;n5112397:
בירושלים, איפה ניתן להשיג?

גרביים עד הבית ברחוב פארן (אני לא סוכנת שלהם פשוט אוהבת את החנות הזאת :) )
ונראה לי מכף רגל עד ראש

• הוסף לסימניות
סתם להתענינות
מה מיוחד בחולצות הללו?
יש לי אחת כזו והיא לא נלבשת בכלל מחוסר נוחות

• הוסף לסימניות
הן סגורות טוב בצוואר, והלבן נשאר לבן גם אחרי כביסות.
וגם חורים בשרוולים שמצויים בחולצות בסיס אין בהן בנתיים... אם כי יכול להיות שהן לא מספיק זקנות...

• הוסף לסימניות
במרקם אין בב"ב. רק בסניף בית שמש:(
איפה זה פלאם? מה הטל' שלהם? תודה!

• הוסף לסימניות
בירושלים: מכף רגל עד ראש

• הוסף לסימניות
"פלאם" בבני ברק רחוב רשב"ם
לא ידוע לי כתובת מדויקת ולא מספר טלפון

• הוסף לסימניות
PLUM בבני ברק ברחוב רשבם 15 ? קומה -1
פתוח בערב.

• הוסף לסימניות
במרקם אין בב"ב. רק בסניף בית שמש:(
אני הזמנתי בבני ברק והם הביאו לי מבית שמש:)
אגב, יש שם מגוון מטורף של גרביים ומוכרות מדהימות.
לאחרונה הם שינו את המיתוג. מה דעתכן?

• הוסף לסימניות
פלאם רשב" 16 קומה 1-
0548440265

• הוסף לסימניות
אני מקפיצה אשכול ישן

אולי מישהי תדע לומר לי היכן ניתן למצוא חולצות בסיס אלו כיום בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה