דרוש מידע חולצות ברוקס

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זה נקרא מוזל,
אבל בעלי קנה בערב פסח במכירה בבני ברק ברחוב מתתיהו או אברהם בן דוד
ב80 ש''ח.
לא יכול להיות. אולי את מדברת על אקסוס.
חולצה עולה 250 ש"ח.
המבצע שלהם זה 3 ב600 ש"ח.
אם יש למישהי מידע, אשמח גם לשמוע.
אבלל ממש קשה לי להאמין...

• הוסף לסימניות
יש ברוקס ויש ברוקס ברדרס שהחולצות שלהם עולות 250 בדר''כ

• הוסף לסימניות
לא יכול להיות. אולי את מדברת על אקסוס.
חולצה עולה 250 ש"ח.
המבצע שלהם זה 3 ב600 ש"ח.
אם יש למישהי מידע, אשמח גם לשמוע.
אבלל ממש קשה לי להאמין...
לא אקסוס.
ברוקס.
והן עלו 80.
100% כותנה.

ושל הבן שלי, תפרים בלי הדבקה (פחות אקסקלוסיבי) עלו 65
בת"ת " קהילות יעקב" ליד חיידר "משכנות יעקב"

• הוסף לסימניות
בת"ת של מיר היה לפני כמה שנים סטוק של עודפים של ברוקס ( לא יודע מה היום)

• הוסף לסימניות
לא אקסוס.
ברוקס.
והן עלו 80.
100% כותנה.

ושל הבן שלי, תפרים בלי הדבקה (פחות אקסקלוסיבי) עלו 65
בת"ת " קהילות יעקב" ליד חיידר "משכנות יעקב"
זה לא ברוקס ברדרס שהסמל שלהם מצורף להודעה זו
ברוקס-ברדרס.jpg

• הוסף לסימניות
כיום ניתן להשיג בארץ במחיר זול יותר 150-160 בחנויות בגיר ע"י הצגת תלוש. (המחיר הרגיל הוא 250).
כאן קישור לתלוש של ישיבת מיר (משלמים באשראי על התלוש ומקבלים חולצה בחנות) -

• הוסף לסימניות
כיום ניתן להשיג בארץ במחיר זול יותר 150-160 בחנויות בגיר ע"י הצגת תלוש. (המחיר הרגיל הוא 250).
כאן קישור לתלוש של ישיבת מיר (משלמים באשראי על התלוש ומקבלים חולצה בחנות) -
רק תכתוב שזה בלי הסמל של ברוקס ברדרס וזה לא בד אוקסופרד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה