- הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוליוס;2488857:יש באושר עד חולצות 100% כותנה ב70 ש"ח ללא גיהוץ
נראות טוב מאוד.
לא בדקתי יותר מזה
נא לציין של איזה חברה
נכתב ע"י יוליוס;2488857:יש באושר עד חולצות 100% כותנה ב70 ש"ח ללא גיהוץ
נראות טוב מאוד.
לא בדקתי יותר מזה
חולצות 100% כותנה ללא גיהוץ 2 ב-190 (עשה לי הנחה, אבל בעל הבית יהרוג אותו אם ידע...), כנ"ל עם חפתים ללא כיס 1 ב-120 (כנ"ל).נכתב ע"י מ גולד;2488863:מחיר?
נכתב ע"י אני1000;2489000:מנדס ברזרס
הכי טובים!!!
נכתב ע"י תותח שיווקי;2506966:רכשתי חולצות של אדור 100% כותנה ללא גיהוץ 2 ב-180, בינתיים אני מרוצה מאוד. הייקים המוחלטים היו מעבירים מגהץ ככה מלמעלה, אבל בהחלט עונות על ההגדרה ללא גיהוץ.
נכתב ע"י נעמהart;2488922:חולצות אדור-מומלצות!!
בני ברק: עזרא 11 טל. 03-5559733 | קאליש 4 (מול ביה''כ הגדול) טל. 03-5038773
אשדוד: אופנת דניאל רח' רבי ינאי 7 (מרכזון ביזנס סנטר) טל. 08-8660357
בית שמש: אופנת דניאל שד' נחל הקישון 48 (מול בנק פאג"י) טל. 02-9996367
ליד בית הכנסת הגדול ברח' קאליש 4, הכניסה מרח' מיימון/אדמורי אלכסנדר. חנות מורחבת ומרווחת עם אחלה צוות.נכתב ע"י מדינת ישראל;2507738:איפה קונים אותם באזור רבי עקיבא בבני ברק ?
והאם יש עוד המלצות על חולצות במחיר שפוי וביחד עם זה איכותיות
תודה
נכתב ע"י תותח שיווקי;2507940:ליד בית הכנסת הגדול ברח' קאליש 4, הכניסה מרח' מיימון/אדמורי אלכסנדר. חנות מורחבת ומרווחת עם אחלה צוות.
85 ₪ (ובערבי חגים ובתתי"ם מעט פחות)
בב"ב
קאליש 4
עזרא 15
סטפנו מצוינותבדקתי כמה אשכולות ולא ראיתי שמישהו קיבל תשובה:
אני מחפש חולצות גברים איכותיות מבד חזק, לא קמיטות ועם גיזרה נורמלית. איפה משיגים דבר כזה בבני ברק במחיר הגיוני? לא צריך מותג. רק שרעייתי לא תצטרך לכלות את כוחותיה על גיהוצן (לא ביקשתי, אני יודע לבד, אבל היא רוצה לגהץ...),ואני לא אכלה את כוחותי ברכישת חולצות כל כמה חודשים.
תודה רבה מראש לעונים.
אפשר טלפון?ברכסוני
זה מגיע בדרך כלל ע"י אנשים שמביאים איתם מאמריקה
יש את משפ' גלנץ ברחוב דונולו בבני ברק
שיש להם מכירה קבועה
נ.ב. החולצות הם ימין על שמאל
אני מחפשת חולצה ללא גיהוץ.וואצ'י -גיזרה דומה לפורור רק יותר איכותי ועמיד,
ניתן להשיג בת''ת של ישיבת חברון-90 ש''ח.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //