דרוש מידע חולצות לבנות בוהקות לילדים

• הוסף לסימניות
איפה ניתן לקנות בבני ברק ?
לא מתכווצות ושומרות על הצבע ...
במחיר סביר כמובן ..

• הוסף לסימניות
החולצות של אוהה עונות על דרישותיך, אך הן יקרות בערך 90-100 לחולצה, יש את חברת רויאלטי או גיבנסי שהן יותר עממיות ופשוטות אך לבנות ושומרות על העיצוב. ניתן לקנותם כמעט בכל חנות לבגדי ילדים כמו אדיר או אלפרדו

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לפני שנה מנקסט והחולצות נראות כחדשות! לא צורכות גיהוץ (מייבשת במיבש) לבנות והצוארון עמיד. (בשימוש שבועי רציף!)
מומלץ

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי לפני שנה מנקסט והחולצות נראות כחדשות! לא צורכות גיהוץ (מייבשת במיבש) לבנות והצוארון עמיד. (בשימוש שבועי רציף!)
מומלץ

תוכלי להוסיף קישור ?
אני הזמנתי חולצות לבנות מנקסט , כנראה סוג אחר
וממש לא הייתי מרוצה
החולצות התכווצו ולא שמרו על צבען

תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
ממש תודה

אז מה שאני הזמנתי זה באמת לא אלו
אלא את ה 100% כותנה
וממש לא מומלץ ..
מתכווצות נורא , מתקמטות וממש לא נראות טוב אחרי כמה כביסות

• הוסף לסימניות
ניסתם אולי להזמין את הרגיל? הצר אזל והילדון רזה...

• הוסף לסימניות
החולצות של נקסט מעולות אך מעט דקיקות ושקופות, קניתי תקופה ארוכה מאד כרגע עברתי להשתמש בהן רק בר"ח,
ולשבת וחג - החולצות של רויאלטקס - מעולות!! כל הפרמטרים שביקשת, עולות בערך 50 לחולצה (באדיר, בצרכניית גור או בפמילי סנטר)
ג'יבנסי לא שומרות יפה על הצבע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה