משתדלת להיות טובה
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
פורור
לורנס
אדור
מקס לורן
מה ההבדלים?
לורנס
אדור
מקס לורן
מה ההבדלים?
שתקבלו תשובה איזה חולצה הכי כדאי, תכנסו לשאלה איזה צבע(בטיקט) לבחור.פורור
לורנס
אדור
מקס לורן
מה ההבדלים?
ובלורנס?שתקבלו תשובה איזה חולצה הכי כדאי, תכנסו לשאלה איזה צבע(בטיקט) לבחור.
כל צבע זה איכות אחרת.
למשל בפרור יש ירוק, כחול, זהב, שחור וכו' (הקלאסי זה שחור או ירוק, תלוי מה הגיזרה של הבן אדם)
אני פחות מכיר.ובלורנס?
מסכים לגמרי אם כל הכבוד לכל החיקוים פרור מחזיק הרבה יותר מלורנס ואצי סקוט קנדי וכו'אני פחות מכיר.
אני שנה וחצי מהחתונה והחולצות שלי מפרור, ונראות עדיין כמו חדשות.
איפה משיגים חולצות לורנס?פורור
לורנס
אדור
מקס לורן
מה ההבדלים?
תודה. יש לך להמליץ לי מקום בירושלים. אין לי איזו חתונה בקרוב כך שפרקטי לא רלוונטיבעיקר בתתים ומכירות שכונתיות או פרקטי
איזה תווית אתה לובש באדור?חוץ מלורנס היה לנו את כל החברות שכתובות בהודעה הראשונה, והיחידות שמחזיקות מעמד ונראות נורמלי גם אחרי כביסות זה של אדור.
תווית זהב, נוזל כביסה של אריאל או חברה אחרת שאני לא זוכרת את שמה.איזה תווית אתה לובש באדור?
כי אצלי אדור הצהיב די מהר וגם התפורר בקצוות, אצלך נשאר לבן?
אתה שם חולצות במייבש?
איזה אבקת כביסה? כמה מעלות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים