עזרה חולצות לגברים מותג TAY-LORD נראה לי מבית אקסוס -מחפשת בנרות ...

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
אני מחפשת בנרות מידע איפה מוכרים את החולצות הללו ?
אין אותם באקסוס (נראה לי נמכר יותר בתת"ים )
אם יש למישהו מידע
מצרפת צילום של התוית של החולצה

תודה רבה
תמונה של תוית חולצה .jpg

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת כבר יותר משנתיים
החולצה הכי איכותית שהיתה לבעלי עד היום
והוא קנה אותה בת"ת...
אשמח שתעדכני אם תמצאי

• הוסף לסימניות
אכן חולצה איכותית ממש
נהנית ממנה מאד !!!
אין לי מידע
באיזה ת"ת בעלך קנה אותה ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
[טיילורד היום זה לורנס] טילורד זה בעצם וואצ'י שמשווקים בתתי"ם תחת שם אחר היום משווקים תחת השם לורנס
ואפשר להשיג כמעט בכל ת"ת וכמדומני גם בפרקטי

• הוסף לסימניות
בעלי מדד את החולצות של וואצ'י וזה ממש לא אותה גזרה כמו טאילורד.
הוואצי ממש לא עומדות עליו טוב.
האם הלורנס הוא אותה גזרה של הטאילורד או אותה גזרה של הוואצי ?

• הוסף לסימניות
מה ששמעתי (בזמנו לפני כמה שנים) ששינו את השם לוואצ'י או לורנס בגלל שטיי לורד זה נשמע כמו המותג של לונדון טיילור,
והם הגישו נגדם תביעה ולכן זה היה רק לתקופה קצרה, ומייד אח''כ הגיעו הוואצ'י והלורנס.
לא יודע לאמת את הנושא אבל אמר לי את זה מנהל ת''ת גדול.

• הוסף לסימניות
טיילודר זה גזרה אחרת
זה אותו יבואן/מפיג של הוואצי/לורנס
תנסו בת"תים
רק שם מוכרים את זה בד"כ

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעלי לובש חברת חולצות ארדי [RD] ממש מעולות!! [משהו מלאחרונה]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה