חולצות שבתיות לבנים בנקסט?

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש להם שני סוגי חולצות שבתיות

בד אוקספורד 100% כותנה (כ35 שח לחולצה)

35% כותנה 65% פוליאסטר (כ35 שח לזוג חולצות)

אני מחפשת חולצות לשבת לבני 8 ו14
האם יש כאן מישהי שקנתה חולצות כאלה ויודעת להשוות לחולצות מתוצרת מקומית מוכרת?
איזה מהדגמים כדאי להזמין?
כמו כן, אני מבקשת לדעת האם החולצות מבד אוקספורד קלות לגיהוץ? לא בא לי להשתעבד לחולצות...

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הפשוטות יותר.
חולצות מקסימות, לדעתי לא צריך גיהוץ בכלל אחרי כמה דקות במייבש.
את האוקספורד לא ניסיתי.
לא יודעת למה להשוות בארץ. זו חולצה פשוטה יחסית אבל שווה כל שקל ובגלל שהיא כ"כ זולה את יכולה לקנות הרבה וכך תמיד החולצה לבנה ובוהקת.

• הוסף לסימניות
יש לי את שניהם ואני מאד מרוצה.
האוקספורד לא קשה לגיהוץ (במגהץ קיטור)
חמותי וגיסתי שקונות מותגים, היו חייבות לגעת מאיפה החולצות האלה.
הן לבנות צחות ועומדות יפה.

• הוסף לסימניות
אני קניתי את הזוג ומאד מרוצה מהן.
בעיקר בגלל שהן נשארות בוהקות גם אחרי המון כביסות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה