חולצות שהיו לבנות

• הוסף לסימניות
:confused:אולי מישהו יודע כאן אייך אני גורמת לחולצות לבנות לחזור ללובנן?

• הוסף לסימניות
אפשר להשרות כמה שעות בתוך קערה עם מים ולימון
זה מאוד מלבין
ואחרי זה לכבס כרגיל

• הוסף לסימניות
לכבס את הכביסה הלבנה יחד עם ספוג פלא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;554858:

ניסית את זה או רק שמעת?
זה לא מתפורר במכונה?
נשמע לי מעניין אבל מפחדת לסכן את המכונה!!!

• הוסף לסימניות
להשרות עם רן מלבין כביסה

• הוסף לסימניות
1. להוסיף אקנומיקה לכביסה
2. או להוסיף למגירה של הפעולה ראשונה סנואוקסיג'ן

אני ניסיתי את שניהם, כשכל אחד לבד כמובן

• הוסף לסימניות
ע"פ המלצת יתד נאמן יום ג' האחרון, יש לכבס ביחד עם שבבי סבון יש להכניס אותם ישירות למכונה ולא בתא האבקה, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לכבס ספוג הפלא- אין בעיה, מלבין ומתלבן בלי לסכן את המכונה.
שבבי סבון אם הם לא קשורים בגרב או רשת, הם מתפזרים ועלולים לסתום את הפתח של המכונה. בעיני ראיתי מכונת כביסה עולה בלהבות משבבי סבון.
אני הזהרתי!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;555435:
לכבס ספוג הפלא- אין בעיה, מלבין ומתלבן בלי לסכן את המכונה.
שבבי סבון אם הם לא קשורים בגרב או רשת, הם מתפזרים ועלולים לסתום את הפתח של המכונה. בעיני ראיתי מכונת כביסה עןלה בלהבות משבבי סבון.
אני הזהרתי!!!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שביבי סבון ???
לא מומלץ הכי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;554875:
ניסית את זה או רק שמעת?
זה לא מתפורר במכונה?
נשמע לי מעניין אבל מפחדת לסכן את המכונה!!!
שמעתי ואז ניסתי ולא קרה לכביסה כלום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיצג;554858:

אני מתחיל להבין למה קוראים לו ספוג פלא.

• הוסף לסימניות
תכלס, ספרי אם עבד משהו... יש לי גופיות שהצהיבו קצת (בגוון) ושום דבר לא עזר... לא האבקת רן ולא אקנומיקה ולא חומץ ולא לימון וזה מעצבן נורא. אז מחכה לשמוע את ההתפתחות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;555637:
תכלס, ספרי אם עבד משהו... יש לי גופיות שהצהיבו קצת (בגוון) ושום דבר לא עזר... לא האבקת רן ולא אקנומיקה ולא חומץ ולא לימון וזה מעצבן נורא. אז מחכה לשמוע את ההתפתחות...
במכונות של היום
עדיף לכבס בפיילה

• הוסף לסימניות
ט

תשרו לילה שלם באבקת רן שימו בנדיבות מאד אם החולצות צהובות
אח"כ תכניסו למכונה עם חומר של יעקובי באנגלית כתוב עליו רייט ברייט
בקבוק לבן צר עם מכסה כחול קטן מתברג זה חומר פצצה עולה קצת הרבה אבל שווה יותר ממה שעולה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yaakov;555430:
ע"פ המלצת יתד נאמן יום ג' האחרון, יש לכבס ביחד עם שבבי סבון יש להכניס אותם ישירות למכונה ולא בתא האבקה, בהצלחה.
מניסיון "אין כמו"

• הוסף לסימניות
מקפיצה
חולצה לבנה חדשה שנכנסה בטעות למכונה יחד עם כביסה צבעונית וכעת צבעה אפור
היש מה לעשות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה