דרוש מידע חולצות של חב' ILMIO ,אשמח לשמוע חוו'ד

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי, עם בד 100% כותנה, החולצה באמת יפה, ונשמרה לבנה, אבל התפוררה בקצה השרוולים ובקיפול הצווארון בתוך שנה.

אכן, גם לי זה קרה. הם מאוד לבנות אבל התפוררו לי אחרי שנה בקצוות השרוולים בצווארון ובדש.

יש לציין שכיבסתי אותם ב-60 מעלות ולא ייבשתי במייבש כלל!

• הוסף לסימניות
אכן, גם לי זה קרה. הם מאוד לבנות אבל התפוררו לי אחרי שנה בקצוות השרוולים בצווארון ובדש.

יש לציין שכיבסתי אותם ב-60 מעלות ולא ייבשתי במייבש כלל!
למה 60?
מספיק 40.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חולצות אילמיו שנקנו בארץ.

יכול להיות. פשוט התעצלתי להפריד את החולצות מהגופיות והלבנים ורציתי לכבס הכל ביחד. ייתכן שזו הבעיה.
60% כותנה או 100%?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יותר מהברכסוני
והיכן זה החנות
חולצות של ברכסוני 60% יותר חזקות, פחות נעימות על הגוף.
ברכסוני 100% חזקות, דורשות גיהוץ מלא! יותר יפות.
אילמיו 60% נעימות על הגוף יותר מברכסוני 60% אבל נראות פחות יפה.
אילמיו 100% נעימות על הגוף, נראות יפה (החסידיש יותר יפות) לא דורשות גיהוץ (אלא אם כן את צריכה פס). יכול להיות שהן יותר נשחקות כי לא מכניסים חומרים אחרים, ולכן יש להן צבע פחות לבן.

• הוסף לסימניות
חולצות של ברכסוני 60% יותר חזקות, פחות נעימות על הגוף.
ברכסוני 100% חזקות, דורשות גיהוץ מלא! יותר יפות.
אילמיו 60% נעימות על הגוף יותר מברכסוני 60% אבל נראות פחות יפה.
אילמיו 100% נעימות על הגוף, נראות יפה (החסידיש יותר יפות) לא דורשות גיהוץ (אלא אם כן את צריכה פס). יכול להיות שהן יותר נשחקות כי לא מכניסים חומרים אחרים, ולכן יש להן צבע פחות לבן.
בקיצור מה הכי טוב
ומדוע החסידיש יותר יפות

• הוסף לסימניות
בקיצור מה הכי טוב
ומדוע החסידיש יותר יפות
הכי טוב זה קשור אליך, אני קניתי מכל סוג, ובתכלס רק אילמיו 100%. (תתכונני למחיר.)
לחסידיש יש פס יותר רחב בכפתורים.

• הוסף לסימניות
הכי טוב זה קשור אליך, אני קניתי מכל סוג, ובתכלס רק אילמיו 100%. (תתכונני למחיר.)
לחסידיש יש פס יותר רחב בכפתורים.
תודה
האם זה בדוק הנושא של החסידיש
והאם בגלל שזה מ100 אחוז אז זה עומד פחות יפה בצווארון
ובין הברכסוני לאלמיו שלה 60 מה יותר עומד יפה בצוורון
והאם מדובר בסלים
תודה רבה רבה
נתתי צלש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה