- הוסף לסימניות
כחול שחור וירוקמעניין ויש להם אותם צבעים או משהו אחר?
ויש גם חולצות לקוסט
מ2 יצרנים שונים
כחול שחור וירוקמעניין ויש להם אותם צבעים או משהו אחר?
אין הבדל גדול במחיר אז מה הבעיה כבר לקנות פהבאליאקספרס יש סוודר V וסוודר עם כפתורים
זהים ממש לסוודר של התלבושת!
נראה בדיוק אותו הדבר![]()
Kinder Kleidung Baby Jungen Kleidung Kinder Pullover Herbst Winter Gestrickte Warme Kleidung Jungen Pullover Baby Kleidung Pullover 4-14Yrs - AliExpress 1501
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
כמה עולה אצלכם סודר של תלבושת?אין הבדל גדול במחיר אז מה הבעיה כבר לקנות פה
אני חושבת ש60,כמה עולה אצלכם סודר של תלבושת?
אצלינו זה פער של כמעט 30 שקל מנקסט
אז תבדקי כמה עולה בנקסט ותופתעי.אני חושבת ש60,
ובקישור מאליאקספרס זה 50 שח כולל משלוח
הסוודר שקנינו במכירה היה נראה עבה ואיכותי
צודקת ממשאין הבדל גדול במחיר אז מה הבעיה כבר לקנות פה
לא כל דבר חייבים לקנות באליאקספרס ובנקסט כשיש פה את אותו מוצר
ואני קונה הרבה שם
של איזה חברה מוכרים כאן בארץ?ההבדל הוא רק במותן לא במכנס עצמו.
אני פשוט קונה בכל פעם מה שיש במלאי.
לדעתי הרגילה הכי עומדת יפה וטוב אבל זה כבר ענין של טעם
יפה שקיבלת, אני עדיין לאמה עושים עם שערוריית המכנסיים?
חיכינו חודשיים שיגיע וכשהגיע אין את כל המידות, ויגיע עוד חודשיים(במקרה הטוב).
מה לובשים?
מה קיבלתי?יפה שקיבלת, אני עדיין לא
מכנסיים רגילות.מה עושים עם שערוריית המכנסיים?
חיכינו חודשיים שיגיע וכשהגיע אין את כל המידות, ויגיע עוד חודשיים(במקרה הטוב).
מה לובשים?
הזמנת ולא הגיע?מכנסיים רגילות.
גם ככה לא מקפידים על זה.
הבן שלי קנה עכשיו מכנסיים חדשות בלידר. בחנות של התלבושות לא היה.
לא היה אכפת לי לקנות תלבושת למרות שיקר יותר אבל אין אז אין
לא הזמנתי.הזמנת ולא הגיע?
QUEמישהי יודעת במקרה איך קוראים לחנות בביתר ?
ומה המספר שלהם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים