חולשת שרירי גפיים תחתונות (רגליים) עם קושי בהליכה וביציבה

• הוסף לסימניות
שלום רב!
אני מנסה לעזור לאישה בת 40 + שלקתה פתאומי מהקורונה בחולשה שרירים חמורה בגפיים תחתונות (רגליים), באופן שיש קושי רב וחמור בהליכה וביציבה.
היא חרדית בלי מחשב ובלי חיבור לאינטרנט, ואני מנסה לעזור לה במה שביקשה ממני פה.
היא מחפשת מישהי שמתמודדת עם אתגר כזה כמוה, שמסכימה לדבר איתה אפילו רק פעם אחת, שתשתף בהתמודדות, ואולי יש לה מידע וטיפים משלה להתמודדות עם הבעיה.
נודה מאוד לכל מי שיש לה מידע בעניין ומוכנה לשתף, או מכירה מישהי כזו שמוכנה לשתף. רצוי בהחלט לכתוב בפרטי.
"איש לרעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק". בריאות שלמה לכולם ותזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
הי,
יש לי מידע.
אבל זו לא אני, ולא כ"כ יודעת אם יסכימו לדבר על זה.

רק שאלה - זה הגיע עם נימול? או רק חולשה?
היא התחסנה? אם כן, בכמה חיסונים?

• תודה
Reactions: zap
  • הוסף לסימניות
הי,
יש לי מידע.
אבל זו לא אני, ולא כ"כ יודעת אם יסכימו לדבר על זה.

רק שאלה - זה הגיע עם נימול? או רק חולשה?
היא התחסנה? אם כן, בכמה חיסונים?
תודה רבה.
אודה לך מאוד אם תשלחי לי הודעה פרטית (אפילו את אותה הודעה - בלי מידע חדש), מכיוון שלי אין אפשרות לשלוח בעצמי הודעה פרטית, רק להשיב על הודעה שנשלחה אלי.
כך אוכל לשאול אותך משהו. כמובן, שכל החלטה שלך תכובד ותתקבל בהבנה.
תזכו למצוות, ויה"ר שיקויים בכם הכתוב: "והסירותי מחלה מקרבך".

• הוסף לסימניות
אני גם לא פרימיום.

• הוסף לסימניות
שלום רב!
אני מנסה לעזור לאישה בת 40 + שלקתה פתאומי מהקורונה בחולשה שרירים חמורה בגפיים תחתונות (רגליים), באופן שיש קושי רב וחמור בהליכה וביציבה.
היא חרדית בלי מחשב ובלי חיבור לאינטרנט, ואני מנסה לעזור לה במה שביקשה ממני פה.
היא מחפשת מישהי שמתמודדת עם אתגר כזה כמוה, שמסכימה לדבר איתה אפילו רק פעם אחת, שתשתף בהתמודדות, ואולי יש לה מידע וטיפים משלה להתמודדות עם הבעיה.
נודה מאוד לכל מי שיש לה מידע בעניין ומוכנה לשתף, או מכירה מישהי כזו שמוכנה לשתף. רצוי בהחלט לכתוב בפרטי.
"איש לרעהו יעזורו ולאחיו יאמר חזק". בריאות שלמה לכולם ותזכו למצוות.
אפשר לפנות אלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה