חול בכל מקום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;862158:
גם אנחנו גרים בירושלים וב"ה אין חול, במקרה שהולכים מחוץ לירושלים לגינה עם חול זה מעצבן ביותר!!!
ברור שאלו צרות של עשירים, על כל העקרות כאלה צרות ועקרות ל"ע מחכות לזה אך ידוע שזה לא חכמה לצאת מהבוץ אלא לא להכנס אליו בכלל!!!
אני שואלת שוב למה אתם הולכים לגינות עם חול???
בירושלים חול בגינות, בל יראה ובל ימצא... מי שדוקא כן רוצה חול צריך ללכת עד גן סאקר.
תופתעו לשמוע שיש אמהות [לא אני...] שמתלוננות למה אין חול זה בריא וכו', גם אם זה בריא אך הלכלוך שהוא מביא ואת הדעת שמטריף ועל כולנו "בונוס מיוחד" שעות נוספות למלחמה עם המכה השלישית שגם כך כיני הדור כפני הכלב... לא שווה גרגר חול אחד גם אם זה בריא!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;862292:
ועל כולנו "בונוס מיוחד" שעות נוספות למלחמה עם המכה השלישית שגם כך כיני הדור כפני הכלב... לא שווה גרגר חול אחד גם אם זה בריא!!!
אין קשר בין חול לכינים!!!

• הוסף לסימניות
אני גם טוענת שצריך חול וזה מאוד חשוב לתחושה.
עובדה שרב הילדים ברב הזמן נמצאים בחול ולא על מתקנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י למען דעת;862309:
אין קשר בין חול לכינים!!!
באמת, פעם ראשונה שאני שומעת. ידוע שלכלוך מזמין כינים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hilav;862011:
כל הכיסים (בעיקר במכנסי הבנים) - לסגור עם תפר במכונה
הגזזזזזזזמת, הכיסים זה אחד הדברים היפים שיש לילדים, מה לא שמים שם,
אמנם פעם מצאתי שם גם חבורת חלזונות, אבל אין לי לב לסגור את זה.
תנו לילדים לחיות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קשקוש10;862353:
תנו לילדים לחיות....[/QUOTE

מסכימה לגמרי. אין מצב שאני סוגרת להם כיסים.
כל כך נחמד לילד לגלות אח"כ מדבקת רבנים\מטבע של 5 ש"ח\גולה שנשכחו...:p

• הוסף לסימניות
תנו לילדים לחיות

מעלימים את ארגזי החול מהגינות...
סוגרים להם את הכיסים...
נו, באמת
עוד מעט נשמע שמאכילים בזונדה כדי שלא יתלכלכו וילכלכו בזמן הארוחה (ח"ו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliArt;862372:
נכתב ע"י קשקוש10;862353:
תנו לילדים לחיות....[/QUOTE

מסכימה לגמרי. אין מצב שאני סוגרת להם כיסים.
כל כך נחמד לילד לגלות אח"כ מדבקת רבנים\מטבע של 5 ש"ח\גולה שנשכחו...:p
ומה אני מצאתי בכיסים?
וואי, וואי ,וואי...
- טופס חשאי של חברה סודית הכולל מבדק חמור של המשטרה החשאית של הכיתה, הכולל חרמות ואזהרות.
-תשאול למבדק בפוליגרף
-צ'קים עבודת יד
-חותמות עבודת יד (ממחק מגולף)
וכמובן ברגים, אבנים ומסמרים לאין ספור

• הוסף לסימניות
נוי, לא רוצה להרוס לך את ההתלהבות אבל נראה שהבן שלך מתחיל לפתח קריירה של זייפן... :)
פקחי עין :) :) :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;862332:
באמת, פעם ראשונה שאני שומעת. ידוע שלכלוך מזמין כינים

הקשר היחיד בין עפר לכינים הינו במכת כינים במצרים.

• הוסף לסימניות
מנסיון משחק בחול=כינים. יתכן שאת ילדכם הכינים לא כ"כ אוהבים כמו שאת ילדי וכמו שאהבו אותי ואמי שתחי' לא היתה גומרת לסרק אותי

• הוסף לסימניות
www.ganim-site.com/article1.php?id=10
רגע התיחסות בצוותא לסיפורי סבתא:
מים בבריכת שחיה יכולים להוות מקור הדבקה – לא נכון.
חול בארגז חול יכול להוות מקור הדבקה – לא נכון.
כינים "קופצות" מראש לראש או "עפות" באויר – לא נכון.
טיפול מומלץ הוא נפט וחומץ – לא נכון !!! נפט וחומץ סכנתם מרובה (מעבר לכך ראש הילד איננו שדה ניסויים או מקום לנסות מתכונים חדשים).​

• הוסף לסימניות
כינים עוברות במגע ישיר של ראש נגוע בראש אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוצה טוב;862133:
בבני ברק אין הבעיה הזאת, כיון שבבני ברק אין גינות והמעט שישנם מוזנחות ביותר ואין טעם ללכת לשם.
מעניין, כתושבת בית שמש , כל פעם שאני בבני ברק עיני ועיני ילדי יוצאות מקנאה למראה כל גינה, בכל רחוב!!! ועוד עם רצפה צמיגית והצללה.
אם את רוצה להנות מעיר בלי גינות - את מוזמנת לבוא לגור בבית שמש בתחילה רמה ב'
800 משפחות ואין גינה אחת לרפואה!!!;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה