חול המועד, זמן למשפחה

• הוסף לסימניות
לילדים בדרך כלל אין סבלנות להצטלם

כל הקטע של הלעמוד, לשבת, ימין ושמאל לא ממש בקטע שלהם.. ושל מי כן, בעצם?
מאוד טרנדי לומר : "צלמי אותם בתנועה, בכייף שלהם"
מה שנכון פלוס.
אבל בסופו של דבר כל אמא רוצה בסוף תמונה משותפת אחת, שבה כולם נראים טוב..(קרי: לא מפהקים/מחטטים באף/ מושכים לאח בשערות/מגרדים את הבטן עם החולצה למעלה.. ועוד..)

היוצא מן הכלל זה כשאני לוקחת אותם אחד אחד
אפשר תוך כדי הצילום לנהל שיחה לצחוק לספר סיפור.. זמן איכות על אמת!
אפילו הבכור שלי שיש לו אפס סבלנות לענין נהנה ביותר("אמא, תצלמי אותי רק ככה שכייף לי באמת.. אחרת כל התמונה זה סתם שקר")
אז קחו כמה פריימים של לגמרי כייף, וחופש
ואל תשכחו לקחת זמן עם כל ילד בנפרד, זה חשוב פי אלף מכל תמונה, וזה התמונה האמיתית שבסופו של דבר תיחקק לשניכם בלב..

אלחנן 1.jpg
IMG_1032-מוקטן.jpg
IMG_1058 מוקטן.jpg
IMG_1108 מוקטן.jpg
IMG_1158 מוקטן.jpg
IMG_1168- מוקטן.jpg
IMG_1504  מוקטן.jpg
IMG_1602 מוקטן.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הצלחת להעביר את הכיף שלהם דרך התמונות,
ממש כיף להסתכל.
מוצלח!

• הוסף לסימניות
יופי של תמונות!! כל תמונה שווה אשכול נפרד! אהבתי מאוד את האחרונה...

נ.ב. בתור חובב ספורט [וצילום כאחד] הייתי מנסה לצלם את הילד עם הרולר - במצב פאנינג.
אבל גם ככה זה יפה. אין ספק.

• הוסף לסימניות
תמונות כייפיות לכולם!! (ובמיוחד לאמא;)) רואים את זה בעיניים, בחיוך ובשאננות שלהם..
צילום יפה, איכותי ומקצועי

• הוסף לסימניות
באמת משדר זרימה וכיף!
והתלתלונה האחרונה, אין דברים כאלו!

• הוסף לסימניות
כל כך נכון!
הרביעית, החמישית והשישית 'פשוט' אוהבת מאוווד!

• הוסף לסימניות
זמן משפחתי - אמרנו? :)
תיעוד מקסימלי של הנאה וכייף.
ולמה ה 4.5 חסומות לי??? מה ההבדל בהן לשאר התמונות???

יעלי -
תשלחי לי למיייל :)

• הוסף לסימניות
אמא טובה את!
לא משגעת ת'ילדים ויוצאת עם תמונות
אהבתי תרעיון
והתוצאות מדברות בעד עצמם
רואים את האושר שלהם

• הוסף לסימניות
יעל איזה תיעוד כייפי של תמונות חג
גם אני השנה עשיתי נטו תיעוד מהחג וטיוליו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה