חול קינטי באלי אקספרס

• פותח הנושא stt
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
זה מעולה לגיל שלוש. מעסיק להרבה זמן. מנסיון

• הוסף לסימניות
במכירה של בערלה בבני ברק הוא במחיר מצוין!
לא זוכרת בדיוק נראה לי 25ש"ח לחצי קילו.

• הוסף לסימניות
יש לי חול קינטי לבן 5. לבתי בת ה-2 אני ממש לא נותנת.

• הוסף לסימניות
ראיתי בירושלים בבוטיק הצעצועים (ברח' יואל) מבצע חצי קילו ב29

• הוסף לסימניות
פעם ראיתי מדריך באינטרנט (אין לי זמן לחפש את זה) להכנת חול קינטי ממש בקלות.
כנראה לא מוצלח כמו המקורי אבל למי שרוצה לנסות אם מתאים לה אז אולי...

• הוסף לסימניות
ב"המחסן" ברמת אשכול זה עולה 20 ש"ח ל-400 ג' נדמה לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1480384:
ממה שהבנתי אין כמעט חנויות שמוכרות את החול המקורי וכל השאר זה חיקוי..
(אפילו כפר השעשעועים לא מוכרים את האמיתי)
אז תבדקו לפני שאתם קונים..

באתר של המקורי זה יוצא 50 לקילו.. אחלה מחיר.
אבל צריך להזמין בכמות של 5 קילו

חיקוי, שמיקוי. זה ממש מוצלח לדעתי-מכפר השעשועים. מה שונה במקורי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה