- הוסף לסימניות
כמה היחס של הקקאו שצריך להוסיף?
כן, מצטרפת לשאלה.
ואגב, יש תבלין שקוראים לו סומק (צבע סגול-אדום), אולי גם הוא כן ילך??
פתחת לי את הראש תודה
כמה היחס של הקקאו שצריך להוסיף?
לא יודעתכמה היחס של הקקאו שצריך להוסיף?
טיפונת אבקת צבע מאכל לא ילך?כן, מצטרפת לשאלה.
ואגב, יש תבלין שקוראים לו סומק (צבע סגול-אדום), אולי גם הוא כן ילך??
פתחת לי את הראש תודה
התלהבתי
עוד מעט אני גם אהנה
בינתיים הבת שלי אכלה...
תודה!!!
ואגב, ניסית לצבוע בקקאו? אולי אנסה אחרי המקלחת שלה ואעדכן
לא אצליהי, מסכימה לגלות לי ולפירוש,
החול משאיר ממש שמן על המשטח??
זה לא אמור להשפיעהשאלה אם האפיה הזאת תועיל או תזיק למרקם של החול הקינטי
@ביגר
הפתרון מאד פשוט כדי להפוך בצק לאכיל:
לפני ההכנה של הבצק
מפזרים את הקמח בתבנית אפיה
מכניסים לתנור בחום 175 מעלות ל5-10 דקות
מקררים ומכינים מה שרוצים
הרעיון לא שלי, יש טרנד אמריקאי (משוגע לדעתי) של אכילת בצק עוגיות שוקוצ'יפס, וזה הפתרון
אני השתשתי בשמן תינוקות והשאיר שמנוני, שטפנו אח"כ הכל עם סבון (את הטרקטוריםרציתי לשאול את מי שכבר ניסה- האם החול משאיר שמנוניות על המשטחים והמשחקים?
אני השתמשתי בקנולה/אגוזיםרציתי לשאול את מי שכבר ניסה- האם החול משאיר שמנוניות על המשטחים והמשחקים?
אשמח שתציינו באיזה שמן השתמשתם!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים