רופא חום גבוה מאוד 3 ימים- כמה חייב רופא?

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנה ו8. לא מרגישה טוב מיום חמישי בערב, ערב שבת היה לה 40 מעלות. חוץ מזה כל השבת חום, + שיעולים והקאות.
לי נמאס לראות את המרפאה מבפנים. תגידו למה צריך לראות אותה בכלל חוץ מהעמסת סוכר ומעקב ה.?
השאלה היא כמה זה מחייב לראות רופא?

• הוסף לסימניות
פעם רופא אמר לי
אם המצב רוח הכללי של הילד טוב אחרי שמורידים חום (קרי אקמול/ נורופן וכד')
אפשר לחכות
אם שקט/ בכיין וכד' צריך רופא

בלי אחריות
מסתבר שזה שפעת...

• הוסף לסימניות
פעם רופא אמר לי
אם המצב רוח הכללי של הילד טוב אחרי שמורידים חום (קרי אקמול/ נורופן וכד')
אפשר לחכות
אם שקט/ בכיין וכד' צריך רופא

בלי אחריות
מסתבר שזה שפעת...
הייתי אומרת שילדה שישנה ברצף מיום חמישי בערב עד שבת בבוקר, וכל השבת הייתה עצבנית- זה לא ילדה שמתנהגת רגיל.

• הוסף לסימניות
הייתי אומרת שילדה שישנה ברצף מיום חמישי בערב עד שבת בבוקר, וכל השבת הייתה עצבנית- זה לא ילדה שמתנהגת רגיל.
בכנות? על שינה מרצף מיום חמישי עד שבת בבוקר הייתי לוקחת למיון . נשמע מלחיץ ממש
וצריך לראות מרפאה בלי קשר לשאלה אם נמאס או לא. זה חלק מהתפקיד שלנו כהורים

• הוסף לסימניות
בכנות? על שינה מרצף מיום חמישי עד שבת בבוקר הייתי לוקחת למיון . נשמע מלחיץ ממש
וצריך לראות מרפאה בלי קשר לשאלה אם נמאס או לא. זה חלק מהתפקיד שלנו כהורים
צודקת. זה פשוט פעם שלישית החודש....

• הוסף לסימניות
דעתי שחייבת רופא.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
וגם על זה צריך בירור
שיחכה בתור. יש דברים יותר דחופים לברר על הגברת הזאת. אבל עזבי.
יאללה שיכנעתם אותי שמחר ב9 היא אצל הרופא. (זה תור שיש)

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת שנה ו8. לא מרגישה טוב מיום חמישי בערב, ערב שבת היה לה 40 מעלות. חוץ מזה כל השבת חום, + שיעולים והקאות.
לי נמאס לראות את המרפאה מבפנים. תגידו למה צריך לראות אותה בכלל חוץ מהעמסת סוכר ומעקב ה.?
השאלה היא כמה זה מחייב לראות רופא?
למה לחכות לבוקר?
יש סיכוי שבנוסף היא מיובשת...

• הוסף לסימניות
היא לא מיובשת. מ3 הקאות ביום כשהיא מצליחה לשתות ומרטיבה טיטולים לא מתייבשים.
לא מתווכחת על כלום.
אם היא הייתה ילדה שלי היא הייתה מזמן אצל רופא.
אני לא הייתי לוקחת סיכונים מיותרים...

• הוסף לסימניות
רוצו למיון!!!
עדיף ללכת אלף פעם בחינם, מחלילה לפספס פעם אחת...
מנסיון אישי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה