מידע שימושי חום עולה ויורד ועולה... כחמישה ימים אצל תינוקת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מה עושים?
איך אני עולה על הגורם לזה?
מדי שבוע הוא מעלה חום למשך יומיים-שלושה, נשאר איתי בבית עוד יום כי כמובן אי אפשר לחזור למטפלת לפני 24 שעות בלי חום,
שלושה ימים נוספים שקט, ואז- שוב! ואנחנו בסרט הזה כבר חמישה שבועות.
הייתי אצל שלושה רופאים שונים בקופה, כל פעם מחדש אני שומעת את האבחנה ה'מפתיעה'- וירוס, חכו בבית יומיים עד שהחום יירד.
בפעם האחרונה דרשתי בדיקות דם, נשמע לא הגיוני שילד נדבק בתדירות כזו בווירוסים ויותר סביר שיש פה משהו שלא מטופל ומתפרץ שוב ושוב.
הרופא הואיל בטובו לתת הפניה לבדיקה, אבל אמר מראש שגם אם יראו מדדי דלקת זה לא אומר כלום מבחינתו, ולפני חמישה ימי חום אין מה לבדוק אם מדובר בחיידק. אז ב"ה לא הגענו לחמישה ימים, ואחרי יומיים הילד חזר לעצמו.
היום הוא קם שוב עם חום גבוה, ערכנו בדיקה ובתוצאות אני רואה שה-PCR עומד על 28.1, ובנוסף יש עוד ערכים חריגים:

1766585415488.png
1766585452130.png

יכול להיות שבאמת מדובר רק בווירוסים חולפים?
או שיש כאן משהו שמחייב בדיקה יותר מעמיקה?
מציינת שהילד מעט משתעל, לא בצורה חריגה, ומאד מנוזל ומלא ליחה כבר תקופה ארוכה.
אשמח מאד לעזרה מהמנוסים, תודה מראש!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה