חומרה לוואקום

• פותח הנושא mig
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רכשתי לוח וואקום אינטוס 4 ואני לא מצליחה להתקין אותו שיפעל בצורה נורמלית,
יש לי ווינדוס 7 64 ביט.
הדיסק שקיבלתי עם הלוח תואם רק לויסטה וXP
ואילו מאתר החברה אני לא מוצאת דרייור שיתאים ווינדוס 7 64 ביט,
יש משהו היכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אני התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי, וגם יש לי ווינדוס 4 64bit וזה עובד מצוין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דשא;677182:
אני התקנתי אותו עם הדיסק שקיבלתי, וגם יש לי ווינדוס 4 64bit וזה עובד מצוין.

לי לא.

• הוסף לסימניות
תודה, איך אני מורידה את זה משם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דשא;677206:
ניסיתי לצרף דרייבר, ולא הצלחתי מפאת גודלו: 19 MB
אם תרצי, תני מייל וננסה.

באתר של מיקרוסופט כתוב שהדרייבר שלהם תואם ווינדוס 7 64 ביט - שימי לב לקישור הבא:
http://www.microsoft.com/windows/co...nput Devices&sc=Other Input Devices&os=32-bit

תוכל לשלוח לי דרך ג'מבו מייל?
אני שולחת לך את המייל באישי.

• הוסף לסימניות
יש ללוחות וואקום , בעיות עם הרבה מתאמי USB בעיקר בלוחות החדשים יותר מבוססי H55 ומעלה .
בחלק מהלוחות (בעיקר של INTEL) יש אפשרות בביוס (או ב UEFI החדשים יותר) לשנות את מצב ה USB לתואם יותר להתקנים כאלו.
ואם זה עדיין לא מסתדר או שאים את האפשרות - בדכ לקנות כרטיס USB שיושב על חריץ PCI או PCIE (תלוי בלוח) עולה כמה עשרות שקלים ופותר את הבעיות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;677786:
יש ללוחות וואקום , בעיות עם הרבה מתאמי USB בעיקר בלוחות החדשים יותר מבוססי H55 ומעלה .
בחלק מהלוחות (בעיקר של INTEL) יש אפשרות בביוס (או ב UEFI החדשים יותר) לשנות את מצב ה USB לתואם יותר להתקנים כאלו.
ואם זה עדיין לא מסתדר או שאים את האפשרות - בדכ לקנות כרטיס USB שיושב על חריץ PCI או PCIE (תלוי בלוח) עולה כמה עשרות שקלים ופותר את הבעיות.

לא מספיק הבנתי את הצרפתית הזאת...

בנתיים זה יושב על USB3 (ממך) עם דרייבר שדשא שלחה,
זה לא מספיק טוב!
אבל עובד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה