חומר בנושא תפילת שמונה עשרה

• הוסף לסימניות
אשמח לכל חומר בנושא.
מערכים, דפי עבודה וכו
תודה

• הוסף לסימניות
אני ממליץ בחום על הספר עבודת התפילה הסבר יפה על כל משפט בשמונה עשרה יש ליום חול לשבת ולחגים

• הוסף לסימניות
הארת התפילה של הרב וייסבלום, ע"י מכון מאור הרים. פירושים למילים בשפה ברורה וקלה.
נפשי חולת אהבתך של הרב הרבסט. רעיונות על תפילת שמו"ע ופירושי המילים. יותר חומר אבל בשפה יותר קשה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו חוברת ללימוד ילדים תפילת שמונה עשרה?
שכוללת גם את הדינים וגם את באור התפילה?
משהו שמתאים לכיתה ג' שמתחילים ללמוד להתפלל

• הוסף לסימניות
הבת שלי קיבלה בבית ספר חוברת. לא יודעת להגיד לך שם. אולי מישהי תחכים אותך.

• הוסף לסימניות
פעם הבאתי מצגת שמתארת מפגש עם המלך, כל הדרך- עד שנכנסים לשערי הארמון, שזו בעצם תפילת שמו"ע, הכי קרוב למלך. המצגת לא היתה משהו, אבל הרעיון מאד יפה, אפשר לעשות על זה סיפור בתמונות, או מצגת אחרת, (אפשר להקביל הכל לתפילה: 3 פסיעות הן 3 המדרגות עד לחדר המלך, שבח בקשה והודיה, וכו',)

• הוסף לסימניות
החוברת ברמה גבוהה מאוד.
עם המון תוכן ונקודות למחשבה.
אולי זה יעזור לך.
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• ואני תפילה גמור.pdf
    1.1 MB · צפיות: 380
  • הוסף לסימניות
הבת שלי בכיתה ג' לומדת עם חוברת לימוד 'ואני תפילה' - על שמו"ע
שנה שעברה למדה 'ואני תפילה' - ברכות השחר.

• הוסף לסימניות
ממליצה על חוברת ואני תפילה על תפילת שמונה עשרה לג', חוסך הרבה כאב ראש ושכפלת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה