כללי חומר חשוב על תקליטור - המחשב לא פותח

• פותח הנושא chyz
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה עושים???
כנראה בגלל שריטות (הדיסק ישן) החשב לא מצליח לקרוא את הדיסק.
אין גיבוי אחר!!!
יש עיצה?

• הוסף לסימניות
לנקות בעדינות מהמרכז כלפי חוץ, ולנסות בכונן די חדש של מחשב נייח דוקא.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
עדיין לא פתר את הבעיה, ניקיתי עם בד.
תודה.
יש עוד עצות?

• הוסף לסימניות
פרוג, הצילו!!!!
מי יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אולי התוכנות האלו יעזרו לך משהו
(זה שני תוכנות נפרדים לשיחזור מידע מדיסקים עד כמה שזכור לי אחד עובד ממש מעולה והשני קצת פחות תבדוק איזה ואיזה-העלתי לשרת מכיוון שזה לא הסכים לי לעלות לפרוג משום מה)
http://www.f2h.co.il/da6aw7z7e8fn
http://www.f2h.co.il/v010ezjp99p7

• הוסף לסימניות
טוב, העצה היחידה (שאני מכיר לפחות) היא להוריד תוכנה קטנה בשם CIA דהיינו Copy It Anyway להפעיל אותה, ועם המון סבלנות (תלוי בקושי וריבוי השריטות) תצליחי בעז,ה להציל את המידע החשוב.

חוצמזה, אפשר לנקות גם (ולא לצחוק בבקשה) עם קליפת בננה, זה עוזר!

• הוסף לסימניות
על בסיס העצה הקודמת:
שטיפה עם מים וניגוב עדין.
אח"כ למרוח מעט מעט קרם ידיים .
הציל לי כמה דיסקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gaby2;537017:
טוב, העצה היחידה (שאני מכיר לפחות) היא להוריד תוכנה קטנה בשם CIA דהיינו Copy It Anyway להפעיל אותה, ועם המון סבלנות (תלוי בקושי וריבוי השריטות) תצליחי בעז,ה להציל את המידע החשוב.

חוצמזה, אפשר לנקות גם (ולא לצחוק בבקשה) עם קליפת בננה, זה עוזר!
עם איזה מהצדדים?

• הוסף לסימניות
LLEEVV בזכותך הצלחתי לפתוח חלק גדול מהקבצים בעזרת התוכנה שהעלית לכאן
תזכה למצוות
לא ידעתי שיש דברים כאלה, טוב לידע את הגרפיקאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה