כללי חומר לא נמחק

• הוסף לסימניות
הדיסק קשיח שלי מלא ומחקתי מלא חומר
והמקום בדיסק נשאר אותו דבר

מה זה יכול להיות??

• הוסף לסימניות
יש קבצים מוסתרים

• הוסף לסימניות
כי זה עדיין בסל מחזור.
כנסו לסל מחזור ותמחקו גם משם.

יכול גם להיות שיש לכם הרבה קבצי TEMP שלוקח הרבה מקום.
כאן יש לכם מדריך שפרסומון כתב על מחשב מפוצץ.

• הוסף לסימניות
תודה DHK ותודה לניק פרסומון על המדריך.
מעולם לא מחקתי קבצי TEMP ואודות לעזרתכם עשיתי זאת עתה ותוך מס שניות התפנה לי 80GB
יישר כח!!

• הוסף לסימניות
וואו הסל מיחזור עזר לי,
תודה רבה,

יש לי גם דיסק חיצוני שעושה לי את אותה בעיה, אבל לה אין סל מיחזור מה זה יכול להיות?

• הוסף לסימניות
חוץ מזה גם בכונן D יש אפשרות לנקות temp? ולנקות עוד נפח חוץ מהסל מיחזור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכי;1852345:
חוץ מזה גם בכונן D יש אפשרות לנקות temp? ולנקות עוד נפח חוץ מהסל מיחזור?

אם הגדרתם (או שטכנאי הגדיר לכם) בתוכנה מסוימת או בכל המחשב שה- TEMP ישמר בכונן D, אז יש לכם הרבה מה לנקות שם.

הסל מחזור יכול גם לשמור בכונן D (הכל תלוי לפי הגדרות).

• הוסף לסימניות
איך אני יכולה לדעת אם יש temp בכונן D
ואם יש איך אני מוחקת בD?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה