נכתב ע"י malky gold;1844538:AJAX אדום- ריח מהמם!
נכתב ע"י יהודית0;1844547:אין כמו אג'קס! גם המחיר. יש לי כרגע של קניה חכמה 4 ליטר בצבע אדום. אותו דבר בדיוק!!!
נכתב ע"י poto12;1844584:לא התלהבתי מאג'קס
שאלה אחרת היא
אני גרה בדירה שכורה ישנה שכנראה הזניחו אותה קצת בניקיון
איך מתפטרים משחור על רצפה ישנה (בלטות)
נראה לי שזה סימנים של מים עומדים
כי זה באמבטיה מתחת לכיורים ובכל הפינות
שחור...
ניסיתי עם מסיר אבנית אז זה גורם לזה להפוך להיות אפור לכמה זמן
אקונומיקה עזר ממש מעט
לא ראיתי כזה דבר לרצפותנכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1844609:אנטי קאלק של סנו. יש בבקבוק נוזלי - לרצפות.
שופכים מעט חומר, ממתינים דקה ומשפשים בעזרת מברשת קשה או סקוטש.
חני
נכתב ע"י יהודית0;1844547:אין כמו אג'קס! גם המחיר. יש לי כרגע של קניה חכמה 4 ליטר בצבע אדום. אותו דבר בדיוק!!!
נכתב ע"י poto12;1844705:לא ראיתי כזה דבר לרצפות
השתמשתי כמה פעמים באנטי קאלק הכסוף עם סקוטש ולא עזר
גם עם אנטרטיק של סנט מוריץ..
וכמובן שפשפתי המון....
נכתב ע"י נחמדת;1844712:סוד בניחוח מרכך כביסה. (כך קוראים לזה)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים