צריכה דווקא מקוריהיום שמעתי פרסומת ברדיו לחומר ניקוי -ריצפז של סנו לשואב שוטף![]()
היה באתר של דרימי אבל אזל.לא נראה שיש בשום מקום חומר מקורי לשואב שוטף של דרימי.
בעבר מכרו במחסני חשמל.
קריטי להשתמש דווקא בחומר מקורי?
אז מה הפתרון??היה באתר של דרימי אבל אזל.
לא יודעת אם קריטי. אבל שלי היה בתיקון חצי שנה.
זה קרה אחרי שהתחלתי להשתמש בלא מקורי. ומפחדת שאולי היה קשר. ךא יודעת....
ולא יכולה להרשות לעצמי או סבב של תיקון, אחרי שזה נתקע (במעבדה הישנה) חצי שנה
נכון זה הבעיה..אז מה הפתרון??
יש לי מנקה ריפודים של ביסל, והחומר שלהם נגיש לקניה בכל כך הרבה מקומות. אז זה באמת שייך להשתמש דווקא בו.
אבל דרימי מאד מסבכים אותנו, עם חומר שכל הזמן אוזל מהמלאי, או עם שיתוף פעולה עם חומר אחר שהם עשו לזמן קצר ועכשיו מיכל קטן של חומר במחיר לא הגיוני.
האם יש כאלו שמשתמשים בחומר לא מקורי של דרימי ולא חווים בעיות?נכון זה הבעיה..
יש לך רעיון?
תשאלי בפורום הראשי.האם יש כאלו שמשתמשים בחומר לא מקורי של דרימי ולא חווים בעיות?
אני לא משתמשת במקוריתשאלי בפורום הראשי.
לא בשרשור הזה, כי לא ידעו להכנס ולענות לך כאן.
תכתבי מי שמשתמשת בחומר לא מקורי ואין לה בעיות. וכמה זמן היא כבר משתמשת בזה....
יעזור גם לי!!
כמה זמן אתם משתמשים בזה? ואיפה קונים את זה?אני לא משתמשת במקורי
קניתי של MTX קצת יקר אבל הוא בסדר ועובד מצוין
כן ממליצה על של ריצפז
יש לו ריח מהמם
והוא ייעודי לשואב שוטף
הרעיון הוא ששואב שוטף לא יכול לקבל חומר מקציף,אבל החומר של ריצפז הוא מתאים לשואב שוטף וגם מריח הרבה יותר נעים מההוא של הדרימי
ברור שהם מריחים טוב, השאלה אם הם לא הורסים את הדרימי??אני לא משתמשת במקורי
קניתי של MTX קצת יקר אבל הוא בסדר ועובד מצוין
אנחנו לא לוקחים אחריות במידה ונעשה שימוש בחומר לא של דרימי, יש חומרים שגורמים לסתימות של המערכות ויש בהם כימקלים שהורסים את המיכלים וכדומה.
איזה ? את יכולה להעלות תמונה ?אני משתמשת בחומר של סנו כבר מס' חודשים והכל בסדר ב"ה
לא מספיק זמן בשביל לדעת....מס' חודשים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //