חומר על השואה

• הוסף לסימניות
קיים באיכות של FULL HD?
יש למישהו להעלות?

• הוסף לסימניות
הורדתי, תודה.
אבל זה נקרא FULL HD?
הגיע לי קטן עוד יותר ממה שיש לי...

• הוסף לסימניות
כמעט בלתי אפשרי למצוא HD בחומרים מהסוג הזה.

• הוסף לסימניות
אולי תבקשו בצבע מלא...
או במצלמת רד
נשמע יותר טוב.

• הוסף לסימניות
תודה, ואקום.
למה כמעט בכל אשכול שנפתח כאן (הכוונה לכל הפורומים באתר) חייב להיות מישהו שיענה משהו "עוקץ"?
לא הצלחתי למצוא הרבה אשכולות נורמליים, שמישהו שאל, מישהו ענה ונגמר הסיפור... למה?
האתר נועד הרי כדי לשאול ולהתייעץ, לא?!
אני יודעת שלא מאד הגיוני שיש חומר איכותי על השואה, אבל בכל אופן - אולי מישהו כן טיפל בחומר שיש לו ושיפר את האיכות, אז למה לקטול?
זה נראה כאילו מי שעונה כאן תשובות יותר "לעניין", הוא יותר מבין...
לדעתי זה לא עובד כך.
אתם חושבים שכן?

• הוסף לסימניות
ביום השואה האחרון עלו סרטים צבעוניים על החיים בגטו.
לא משוחזרים אלא אמיתיים שצולמו ע"י הנאצים ונצבעו.
אולי תחפשי ביד ושם.

• הוסף לסימניות
תפרטי קצת יותר, את רוצה חומר מקורי?
רק באיכות HD או באיכות הרגילה של סרטי שואה? אם כן יש לי להעלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עצמאית;1170848:
תודה, ואקום.
למה כמעט בכל אשכול שנפתח כאן (הכוונה לכל הפורומים באתר) חייב להיות מישהו שיענה משהו "עוקץ"?
לא הצלחתי למצוא הרבה אשכולות נורמליים, שמישהו שאל, מישהו ענה ונגמר הסיפור... למה?
האתר נועד הרי כדי לשאול ולהתייעץ, לא?!
אני יודעת שלא מאד הגיוני שיש חומר איכותי על השואה, אבל בכל אופן - אולי מישהו כן טיפל בחומר שיש לו ושיפר את האיכות, אז למה לקטול?
זה נראה כאילו מי שעונה כאן תשובות יותר "לעניין", הוא יותר מבין...
לדעתי זה לא עובד כך.
אתם חושבים שכן?

את צודקת אבל אני דווקא התכוונתי לצחוק. קצת הומור על חשבון המקצוע ולא על חשבון האנשים
חבל שלקחת את זה למקום כזה. אבל אני אשתדל להתנהג יפה להבא...
עיצה ממני: נסי לקרא את המשפט שכתבתי עם חיוך...

• הוסף לסימניות
.........
כל משפט אפשר לקרוא עם חיוך ובלי... אשתדל מאד שעם...
התכונתי לומר שהסגנון הזה כבש כאן, אבל, עזבי. אם התכוונת לחיוך - בואי נחייך וזהו.

לעניין החומרים, תודה, אבש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה