חומר פיסולי זול

• הוסף לסימניות
תוכלו להמליץ לי על חומר פיסולי שמתקשה.
כמו פימו- רק יותר זול,
אפשר גם חומר לבן שנצבע לאחר שיתקשה.

• הוסף לסימניות
מה עם חימר?

• הוסף לסימניות
יש דאס, לילדים קטנים חומר חדש מדהים ומומלץ- פיסולינה!!! משהו מדהים רך כמו פלסטלינה מתקשה באויר כיף למגע וחוייתי.

בחוסר תקציב אפשר ליצור לבד מעיסה את הפיסול- עיסת נייר, תחבושות גבס וכו'

• הוסף לסימניות
בצק מלח!
קמח, מים ומלח
(גואש - אם רוצים צבע)
ניתן אח"כ לאפות בתנור.
אם מעניין אותך אחפש מרשם מדויק

• הוסף לסימניות
חימר- בצבע חום- חשוב לי שיוכלו לצבוע.
גבס- זה לא נוזל?? איך אפשר לפסל בו חוץ מתבניות?
בצק מלח- מה זה? זה לא מתפורר??

• הוסף לסימניות
והפיסולינה דווקא קניתי אבל היא לא ממש מתקשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;593179:
והפיסולינה דווקא קניתי אבל היא לא ממש מתקשה.

אצלי זה התקשה יופי השאלה כמה זמן חיכית אין לי מושג כמה זמן הכי מהיר להתיבש עשיתי את זה בחוג שבשיעור אחד היה הפיסול ובשיעור שני היה הצביעה אז היה הפרש של שבוע.

כשהיא התקשתה היא היתה כמו דאס קשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;593188:
אצלי זה התקשה יופי השאלה כמה זמן חיכית אין לי מושג כמה זמן הכי מהיר להתיבש עשיתי את זה בחוג שבשיעור אחד היה הפיסול ובשיעור שני היה הצביעה אז היה הפרש של שבוע.

כשהיא התקשתה היא היתה כמו דאס קשה.

מעניין
אצלי זה נשאר ספוגי
כנראה עשינו משהו לא נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה