בקשה חומר קרואה לאחים של תינוק עם ת. דאון

• הוסף לסימניות
מוזמנת להגיע אלי
אני צלמת שמתמחה בצילום ילדים מיוחדים
אשמח לתעד לכם רגעים מושלמים.

• הוסף לסימניות
ממליצה על הספר תינוק מיחד במיוחד
אם ניתן עדיין להשיג אותו,
ואם הם רוצים יכולים לדבר איתי או עם הילדים שלי.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
תודה רבה. לאיזה גילאים זה מומלץ?

• הוסף לסימניות
לכולם!! גם למבוגרים.
אבל בלי הנספחים בסוף, זה מידע רפואי לא מומלץ לילדים.

• הוסף לסימניות
באיזה גיל הילדים?
אם מתאים לכם שיחה טלפונית, יש לי המלצות חמות!

• הוסף לסימניות
הם לא ממש ילדים - הם בני 15+ שנים.
זה לא בשבילי - חברה שאלה אותי.

• הוסף לסימניות
משפחה בנתניה מחפשת את נספר "תינוק מיוחד במיוחד" של חיה רוזן.
יש למשהו רעיון איך אפשר להשיג אותו שם?

• הוסף לסימניות
אולי בבני ברק יש למישהו את הספר ומוכן להשאיל אותו? (משפחה אחרת שנולד להם)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד!! קריטי!
כל משפחה שנולד לה דאון לוודא שהרב הבר מארגון יד על הלב-ב"ב דיבר עם ההורים, הוא נותן להורים כלים להתמודד מול עצמם ומול אחרים כך ממילא יוכלו להסביר לילדים.
יש מאמרים רבים וקבוצות תמיכה אם תרצו...

• הוסף לסימניות
חשוב מאוד!! קריטי!
כל משפחה שנולד לה דאון לוודא שהרב הבר מארגון יד על הלב-ב"ב דיבר עם ההורים, הוא נותן להורים כלים להתמודד מול עצמם ומול אחרים כך ממילא יוכלו להסביר לילדים.
יש מאמרים רבים וקבוצות תמיכה אם תרצו...
מה זה לוודא שהוא דיבר עם ההורים?
הוא מגיע רק אם ההורים בעצמם מבקשים ממנו,
יש הורים שמבקשים יום אחרי הלידה ויש כאלה שרק חודש,
כל אחד ומה שמתאים לו.
מומלץ בחום לדבר איתו אבל קריטי זה לא.

• הוסף לסימניות
ברור שהוא מגיע לפי בקשת הורים לכן מומלץ להציע להם.
ולפי נסיון של הרבה מאוד משפחות כולם פה אחד מודים שזה עזר להם מאוד ויפה שעה אחת קודם.(אפילו עזרה באיך לעדכן מסביב וכו')
מכירה כאלו שלא הגיע אליהם והנסיון להכיל היה קשה ביותר.
כמובן מי שמקבל את זה בקלות או מכיר את ההשלכות וההתמודדות לא מוכרח אבל לדעתי לחדשים בתחום או למתקשים זו הצלה.

• הוסף לסימניות
הילדים שלי קראו בנוסף גם את "המכולת של כרמל" וזה הנגיש להם בצורה ממש זורמת את המוגבלות מחד ואת היכולות מאידך- ממליצה מאוד (יש 3 חלקים וסתם כך זה ספר מומלץ)

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה