אני רואה שכבר היה אשכול על ספרי קריאה מעניינים, אבל אני מעוניינת בסגנון של ממלכה במבחן.שלום וברכה.
מחפשת ספר קריאה בסגנון של הסדרה 'ממלכה במבחן'.
אם למישהי יש רעיון אשמח לשמוע.
כן.אגב, גם לדעתכם 'מהללאל' הוא הספר הכי יפה מכל הסדרה של ממלכה במבחן ?
הסיפורים שלו מדהימים, אני ממש אהבתי...מצוד הגורל של ש. יצהר
ספר על רקע היסטורי דומה לממלכה במבחן רק בלי פוליטיקה
אגב, יש לו אתר חדש עם הרב סיפורים חינמיים כך שאפשר להתרשם - ואם מתחברים, לקנות את הספר
![]()
לא פחות מרוב ספרי המתח של ימינוקחי בחשבון שקצת אלימים
ספרים מדהימיםזירת הקולוסיאום ואבק וזהב של נחמה שרים.
לא פחות מרוב ספרי המתח של ימינו
את זה באמת עדיין לא קראתי (רק לאחרונה הוא שלח לי את הספר הזה)חבר לנצח לדוג', ספר מדהים שלא הצלחתי להניח מהיד, אבל תיאורי הגופות שם ( עם התנין, ובאולם הגדול כשנכנס לקחת מן הזהב..)
אכן קנינו אותו לפני תקופה ארוכה, לפחות 6-7 שניםאת זה באמת עדיין לא קראתי (רק לאחרונה הוא שלח לי את הספר הזה)
זה ספר שאין אותו בחנויות.
הוא כזה מפחיד ?!רק ממליצה לא לקרוא בשעות הלילה החשוכות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: צביה ר.1 //