שואב שוטף חומר שטיפה לטינקו

• הוסף לסימניות
הפיירי של הכלים עושה עבודה מצויינת.
הוא מאד מקציף וזה יכול להרוס את המנוע.
צריך להשתמש בחומר שלא מקציף
תחפשו ברשת חומר לשואב שוטף יש לבובות מעולים וגם לגונסון.

• הוסף לסימניות
האם יש בעיה להשתמש בחומר מחברה אחרת בשביל הטינקו?

• הוסף לסימניות
אני רכשתי גלון של 10 ליטר של החומר הזה, אמת שמתי אותו בתוך בקבוק ספריי מדולל במים ומשתמשת איתו גם לניקוי כללי ממש אהבתי את רמת הניקיון שלו והריח

• הוסף לסימניות
אני רכשתי גלון של 10 ליטר של החומר הזה, אמת שמתי אותו בתוך בקבוק ספריי מדולל במים ומשתמשת איתו גם לניקוי כללי ממש אהבתי את רמת הניקיון שלו והריח
מעניין המחיר יוצא ממש שווה
אני מבינה שזה מיועד למכונות שטיפה תעשייתיות..
כמה את שמה מזה בטינקו ?
הריח באמת טוב?

• הוסף לסימניות
כתבו על זה הרבה
אני משתמש בחברתסנונית [שמפו למכונות שטיפה ללא קצף]
אפשר לקנות דרך האתר שלהם, או אפילו יותר בזול דרך המשווקים [בירושלים בתלפיות - המרכז לחומרי ניקוי, בבני ברק בקלין מאסטר רחוב הירקון]

• הוסף לסימניות
מישהו ניסה פוליויקס?
הבנתי שהוא לא מקציף

• הוסף לסימניות
לחומר של טינקו שמוכרים יש שני סוגים, משהו יודע מה ההבדל?

• הוסף לסימניות
היי. האם החומר מכיל וקס?
יש לי ריצוף מבריק ולא מתאים לי חומר עם וקס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה