שואב שוטף חומר שטיפה לטינקו

• הוסף לסימניות
לדעתי כדאי להשקיע עוד כמה שקלים לחומר מקורי של טינקו

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג חומר מקורי לטינקו בזול

• הוסף לסימניות
איפה אפשר להשיג חומר מקורי לטינקו בזול
בכל חנות שמוכרת את המכשיר עצמו, אני יודעת שבחנויות חשמל יש.
או שתחפשי בגוגל חומר לטינקו - יש אתרים שמוכרים יותר בזול
אופציה שלישית באתר של היבואן של הטינקו - הבנתי שיש מבצעים מידי פעם.

• הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון עם החומר הזה
1722251530521.png

• הוסף לסימניות
האם יש סופר או חנות בשכונות החרדיות שמוכרים את החומר?
לא רוצה להזמין באתר, פשוט רוצה ללכת לחנות ולקנות. לא חייב טינקו מקורי, כל חומר מתאים אחר.

• הוסף לסימניות
קצת אקונומיקה פשוטה שלא עושה קצף יחד עם מרכך כביסה
יותר מנקה. יותר זול.

• הוסף לסימניות
יש למישהו ניסיון עם החומר הזה
צפה בקובץ המצורף 1722250
אף אחד לא מכיר ?
יותר מנקה. יותר זול.
מניסיון ?
נשמע מפחיד להכניס אקונומיקה למכשיר,
מרכך כביסה לא עושים קצף ?

• הוסף לסימניות
מה שאני עושה כבר תקופה ארוכה,
ממש מעט חומץ פשוט בנוסף לספריי מבשם כביסה של טנקס בניחוח סופט,
שמה גם בספל ישירות על הרצפה, ריח חלום

• הוסף לסימניות
יותר מנקה. יותר זול.
אני לא לוקח אחריות אבל כך אני עושה ועושים אצלנו במשפחה כבר כמה חדשים ואין שום בעיות ומנקה יותר טוב מהחומרים של טינקו
כל אחד יחליט מה הוא עושה על אחריותו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מכירה משהי מבני ברק שמוכרת סנונית - שזה מתאים לכל השואבים שוטפים ,
נראה לי היא מוכרת 2 ליטר ב65 שח

• הוסף לסימניות
אני מכירה משהי מבני ברק שמוכרת סנונית - שזה מתאים לכל השואבים שוטפים ,
נראה לי היא מוכרת 2 ליטר ב65 שח
וואו ממש בשורה טובה באיזה אזור בב"ב?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני משפריצה במיכל של המים המלוכלכים (כשהוא ריק ונקי) מעט מטהר אויר בריח אהוב, הריח יוצר דרך הפילטר ומפזר ריח נעים

• הוסף לסימניות
אני משפריצה במיכל של המים המלוכלכים (כשהוא ריק ונקי) מעט מטהר אויר בריח אהוב, הריח יוצר דרך הפילטר ומפזר ריח נעים
אני לא מבין מה הנקודה של הרק והנקי, הרי אחרי חמש שניות המיכל מתמלא והרח מתערבב עם המים המלוכלכים [מזכיר את הסיפורים על המן]
שמעתי על שדרוג לרעיון, לשים את המטהר אוויר וכדומה ישר על הפילטר בכמות סבירה כמובן.
ואם ההוא מב"ב שמוכר את הסנונית מוכר את כל הרחות שיש להם, יתכן שאפשר ללכת ישר על החומר למים הנקיים...
יש להם ממש מגוון של רחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה