מידע שימושי חומר של "עושה בלונים" הכתים לי את החולצה..

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך מסירים כתמים אפורים שנוצרו מחומר של העושה בלונים?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
מקפיצה, אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
אצלנו הלך הבגד
לא ירד בשום אופן
ומאז אני מאד נזהרת מהסבון הצבעוני הזה

• הוסף לסימניות
אני שלחתי למכבסה וזה ירד.
על בגד לבן למכבסה בדווידקה

• הוסף לסימניות
מפריח בלונים מהכל בשקל??
לי הוכתמה חולצה לבנה מתוקה, כיבסתי אותה המון פעמים עם פיירי, ונראה לי שגם עם סנו אוקסיג'ן
בסוף ירדו הכתמים.
לא יודעת אם מתאים לכתמים האלו ספציפית, אבל לתלות בשמש יוקדת מסיר כתמים מדהים!

• הוסף לסימניות
בעיה ידועה, הורס בגדים ותיק.
להיזהר ממנו כמו מאקונומיקה:(
לדעתי יש בזה משהו כמו גליצרין או סיליקון שגורם לכתמים האלו,
מעניין אותי אם מסיר שומנים יכול לעזור

• הוסף לסימניות
הבעיה היא אפילו בבועות סבון שקופות. (שקונים בשקל)
כלומר, לוא דווקא הצבעוניות!
זה קרה לי שבוע שעבר... ידעתי מנסיון מר שהבועות הצבעוניות בעייתיות, ולא חשבתי שגם הבקבוק הפשוט עושה כתמים אפורים .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה