" חונה במלכיה "

• הוסף לסימניות
IR
תגובות יתקבלו בברכה
מוטי :)

קבצים מצורפים

• DSC____27_מסגרת_ח_600__2668.jpg
    DSC____27_מסגרת_ח_600__2668.jpg
    KB 185.5 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
לא מבינה בצילום, אבל הפרספקטיבה מפתיעה ויוצרת אווירה מעניינת!

• הוסף לסימניות
את הIR עשית בעריכה או צילמת עם פילטר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarigold5;1997329:
את הIR עשית בעריכה או צילמת עם פילטר?

היי :)

מצלמה מומרת לאינפרא

• הוסף לסימניות
מיוחד, יוצר הרגשה שבא לך לראות עוד מהתמונה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;1998167:
מיוחד!

איך ממירים? :)

תודה לאה :)

ברמת העיקרון צריך להחליף את הפלסטיק שמעל לחיישן (מסנן אינפרא )לפלסטיק אינפרא אדום

היום מוכרים מצלמות יד שניה שהומרו כבר למצלמות אינפרא וכזאת קניתי בזמנו
היתרון , לא מצריך שימוש בחצובה ואין מוגבלות של קוטר עדשה כמו בפילטר

לפני שקונים כזאת אני ממליץ לצלם עם פילטר ( לא בכל המצלמות החדשות אפשר) שמולבש על העדשה לצלם כמה תמונות ולראות אם מתחברים לזה
(מצריך חצובה וחשיפה ארוכה ודגימת וואייט בלאנס עם הפילטר ממשטח ירוק כמו דשא למשל)
רוב האנשים שאני מכיר אחרי כמה תמונות שצילמו באינפרא זנחו את הנושא
אני אישית מאוד אוהב תמונות אינפרא :) עיניין של טעם

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר לפשוטי העם שסתם מצלמים עם מצלמות מקצועיות איכותיות לצורך פרנסתם
אני רואה מול עיני תמונה מרתקת ואני מנסה להבין מה קורה פה אך דלה בינתי מלהבין רז זה....

• הוסף לסימניות
אני רואה מול עיני תמונה מרתקת ואני מנסה להבין מה קורה פה אך דלה בינתי מלהבין רז זה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1998364:

היי מפשוט עם לפשוטת עם :)

צילמתי עם מצלמה שהומרה להיות מצלמה שמצלמת באינפרא אדום
העדשה היא עדשה רגילה 10-20 של סיגמא אפשר לצלם עם כל עדשה כמו בצילום רגיל
אחרי הצילום ביצעתי בפוטושופ חידוד ( כרגיל אצלי בכל תמונה) והפכתי את הערוצים
של הכחול והאדום ( לא חובה)
מסגרתי
וחתמתי
והעלתי לכאן
עד כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה