דרוש מידע חונים ליד חוף שרתון הנפרד? בשבילכם..

• הוסף לסימניות
חניתי היום באחת החניות הצמודות לחוף הים הנפרד-שרתון בתל אביב.
נכנסתי לחניה והשומר אמר לי שאבוא לשלם אצלו כי המכונה לא עובדת..
באתי והעברתי את האשראי ע"ס 30 ש"ח, קבלה לא יצאה.. אבל הוא הביא לי קבלה מוכנה , צבועית מודפסת שלו ע"ס 30 ש"ח.
בקשתי קבלה של האשראי אבל אמר שאין.. שניה לפני שהמשכתי לים אני קולטת שבמכשיר כתוב 300 ולא 30!!
הראתי לו והוא טען שכנרהא בטעות נלחץ עוד 0 במקום 30, יתכן וזה תעלול קובע ויתכן באמת טעה.
ביקש את הטלפון שלי או את המספר אשראי וסרבתי ואחרי שתעקשות הוא החזיר לי מזומן את העודף.
אז כדאי שתבדקו את הפרוט תשלומים שלכם, או לפחות אם יוצא לכם לחנות שם תבדקו טוב טוב!!
תהנו!!

• הוסף לסימניות
חניתי היום באחת החניות הצמודות לחוף הים הנפרד-שרתון בתל אביב.
נכנסתי לחניה והשומר אמר לי שאבוא לשלם אצלו כי המכונה לא עובדת..
באתי והעברתי את האשראי ע"ס 30 ש"ח, קבלה לא יצאה.. אבל הוא הביא לי קבלה מוכנה , צבועית מודפסת שלו ע"ס 30 ש"ח.
בקשתי קבלה של האשראי אבל אמר שאין.. שניה לפני שהמשכתי לים אני קולטת שבמכשיר כתוב 300 ולא 30!!
הראתי לו והוא טען שכנרהא בטעות נלחץ עוד 0 במקום 30, יתכן וזה תעלול קובע ויתכן באמת טעה.
ביקש את הטלפון שלי או את המספר אשראי וסרבתי ואחרי שתעקשות הוא החזיר לי מזומן את העודף.
אז כדאי שתבדקו את הפרוט תשלומים שלכם, או לפחות אם יוצא לכם לחנות שם תבדקו טוב טוב!!
תהנו!!
חשוב מאוד לכתוב איזה חניון זה
או לפחות אם זה חניון ששיך לעיריית ת"א
אם זה חניון עירוני זה חמור ביותר וקל לטפל בזה

• הוסף לסימניות
זהו אני צריכה לבדוק אם זה מותר לפרסם איזה חניון, למקרה שאולי זה באמת היתה טעות..
אני אשאל ואעדכן אם כן בהמשך..תודה

• הוסף לסימניות
זהו אני צריכה לבדוק אם זה מותר לפרסם איזה חניון, למקרה שאולי זה באמת היתה טעות..
סיפור לא כל כך מתאים לחניון עירוני מסודר כמו עירית תל אביב, או שזה חניון פרטי או אחד שעשה קופה על אנשים שלא מכירים את החניונים שם.

• הוסף לסימניות
על פניו, אם אמרת שאת חוששת ומצריך בדיקה, ומזהירה אחרים לשים לב, ולא שאמרת שבטוח הוא גנב אותך, לא אמורה להיות בעיה

• הוסף לסימניות
קרה למישהו גם במכולת שחויב פי 10 בטעות או שלא,בכ"מ צריך לראות או במכשיר כמה מחייב או בקבלה

• הוסף לסימניות
קרה למישהו גם במכולת שחויב פי 10 בטעות או שלא,בכ"מ צריך לראות או במכשיר כמה מחייב או בקבלה
קרה לי לאחרונה שקניתי ב כ 20 שח במכירה מסוימת
אחרי כחודש בפירוט עסקאות באשראי ראיתי שגבו לי 260 שח
והמוכר מיתמם שאינו יכול לדעת מה האמת ומה קניתי
לכן כמו שכתבה חשוב מאוד תמיד לבדוק בקבלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה