טיול חוסו על נשמותיכם! אל תלכו לאטרקציות עם מים שיכול להיות בהם בעית צניעות!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני רוצה לשתף אתכם, שנה שעברה נסענו כמה בני משפחה לטיול בין הזמנים בצפון ובין היתר נכנסנו לבניאס, באיזורים מסויימים היה קצת פריצות אך התקדמנו למקומות סבירים יותר.
באותו שבוע התארחנו בצפון וחשבתי לקפוץ עם הגיסים שלי ביום שישי בצהריים למקום, אני בתמימותי חשבתי שבטח בצהרי יום שישי הכל יהיה ריק, אך מה אומר ומה אדבר המקום היה עמוס במבקרים/ות ה' ישמרנו ויצילנו, אז נפל לי האסימון שהציבור הכללי נופש בעיקר בסופי שבוע, היה לנו ניסיון מאוד מאוד גדול כי הגענו ממרחק נסיעה של למעלה משעה כל צד. מתחרט על כל שניה ששהינו במקום.
מקווה שהאזהרה הזו תכפר לי על פגם העיניים שנגרם לי ובעונותיי גרמתי לגיסיי.
החכם ילמד לקח מכאן ולא ילך למקומות שהם בספק ספיקא של בעיות חמורות של צניעות וד"ל, כל העתיד שלנו ובטח של ילדינו יכול לרדת לטמיון ברגע אחד של ראיה אסורה.

• הוסף לסימניות
אני אוהב לצאת בימי שישי לטבול במעיינות, כבר חודשיים שאני לא יוצא, המעיינות בכל חור מפוצצות בנים ובנות חילוניים
אין למה לצאת, חבל להתאכזב

• הוסף לסימניות
החופש הזה צריך המון המון תפילות
כל בוקר צריך ביחד עם ה"מודה אני" להתפלל שלא נכשל- אנחנו ההורים
שהילדים לא יכשלו
ורק אח"כ אפשר להתפלל שיהיה יום מוצלח וכולם יהנו!
ואז אפשר לפתוח עיניים
החופש צריך כל כך הרבה תפילות שיעבור בשלום מבחינה רוחנית וגשמית

ותודה שאתם מתזכרים את זה

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לתת פה דיווחים על מקומות שמורים ועל מקומות פרוצים, כך אנשים יוכלו לדעת לאיפה אפשר ללכת.

קודם כל בכל איזור שיש חילונים - יש פריצות נוראה בימים האלו. זה כולל כל הערים החילוניות או המעורבות בכל רחובות הערים ובתחבורה הציבורית ומרכזי הקניות וכו' וכו'.

שנית כל המעיינות לכאורה בעייתיים מאוד. אציין את עין לבן בירושלים שיש שם הרבה פריצות גרועה.

• הוסף לסימניות
החלפנו אוטובוס בת"מ נהריה והיתה שם פריצות מזעזעת.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מעיינות רק על הבוקר אין פריצות אבל לא שווה לקחת סיכון כי קורה לפעמים שהם מגיעים גם מוקדם

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לתת פה דיווחים על מקומות שמורים ועל מקומות פרוצים, כך אנשים יוכלו לדעת לאיפה אפשר ללכת.

קודם כל בכל איזור שיש חילונים - יש פריצות נוראה בימים האלו. זה כולל כל הערים החילוניות או המעורבות בכל רחובות הערים ובתחבורה הציבורית ומרכזי הקניות וכו' וכו'.

שנית כל המעיינות לכאורה בעייתיים מאוד. אציין את עין לבן בירושלים שיש שם הרבה פריצות גרועה.
מעיינות בשומרון ובבנימין בד"כ אין פריצות
בפרט בתוך היישובים

מעיין עמשא בעליה להר ברכה
עין רשאש ליד היישוב החדש מלאכי השלום
מעיין משה ביישוב יצהר
מעיין בעליה ליישוב יצהר
עין כפיר ליד אלון מורה
גינות מתניה בכוכב השחר (לא טבעי)
עין בובין ליד דולב (לא מומלץ להגיע ללא נשק)
מעיין ליד הישוב עטרת
מעיין הגבורה ליד היישוב עלי

• הוסף לסימניות
לצערינו היום לא מדובר רק במעינות.
נסעתי אתמול ברכבת ישראל,
היו שם המון משפחות עם ילדים, והצניעות במקומות האלו פחות מצויה.
היה קצת עצוב לראות ילדים טהורים נחשפים למראות לא כ"כ טובים.

• הוסף לסימניות
צודק אבל לצערנו בכול מקום מתלבשים לא טוב
נכון, אבל אינו דומה וד"ל.
לאחר שלצערי נכשלתי בשנה הקודמת בכניסה לבניאס בזמנים שהיו בהם מתרחצים רבים שאינם שומרי תורה ומצוות והמצב היה בהתאם, חשבתי לעצמי האם הייתי מעלה על דעתי להיכנס לבריכה מעורבת או לחוף ים מעורב? התשובה היא - פשיטא שלא!
וא"כ מה ההבדל בין כניסה למעיין פרוץ לבין בריכה מעורבת?
אין שום הבדל!!!!!!
לתשומת לב כל ההורים והמארגנים - שווה להפסיד איזשהו אטרקציה מדומה עם הנאה רגעית ולא לאבד חיי עולם!!!!!
יהיו הדברים כפרה על הנזק שנגרם לי ולקרובי משפחתי שנכשלו בעוונותיי הרבים.

• הוסף לסימניות
הייתי אתמול בקיסריה.
פריצות ברמה מטורפת.
ופתאום מופיע לנו אוטובוס של קעמפ חסידי בחורים אלוטרא חסידים יורדים לחוף!......
קיצער סיפור מוזר.....
בכלפן יש רבנים שהתירו לצאת לפני התפילה לקייאיקים וכאלה. כדי לא להיכשל בשמירת עיניים
חוצמזה יש באזור צור הדסה מלא מעיינות לא רשמיים
אין שם חילונים כלום. רק חרדים משועממים...

• הוסף לסימניות
אני היתי שבוע שעבר בקעמפ עם הישיבה והלכנו לקיאקים והיה טיפה פריצות היה מקום עם אוהלים והיה שם פריצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה