חוסם פרסומות - איך מלמדים אותו לחסום בפרוג?

• הוסף לסימניות
כל מי שנכנס לפורום, נתקל בשלושה נושאים מומלצים לפני רשימת האשכולות.
זה מטריד אותי. בפרט שבדרך כלל הנושאים הללו כלל לא קשורים לעניינים המקצועים שהפורום מציג עצמו כחזות, אלא לעניינים אחרים. לדעתי בעלי פרוג צריכים לעשות משהו עם הנושא, כי מי שמגיע לפורום וזה מה שהוא מקבל בפתיחה, זה לא תורם לחזות המקצועית של הפורום. אבל זה לשיקול דעתם.
בכל אופן, איך אני מלמד את חוסם הפירסומות ABP למנוע את ההצגה של הנושאים הללו?

עריכה: הסתדרתי.
לוחצים על סמל התוסף, בוחרים 'חסימת אלמנט', ולוכדים את שטח הנושאים הללו. יש להזיז ימינה שמאלה, עד שזה מצליח ללכוד את הנושאים לכל הרוחב, ואז זה חוסם כהוגן.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@צביזון יקר, שבוע טוב,
עם כל הכבוד,
אתה רוצה לחסום- תחסום, אבל זו ההכנסה של מפעילי האתר (בלי להיכנס כרגע לפרטים). זה לא יפה להשתמש בפלטפורמה הזו בכדי לקצץ אותה מלמטה.

אני במקומך, הייתי מוחק את ההודעה, בפרט אחרי שהסתדרת.

בברכה.

• הוסף לסימניות
@צביזון יקר, שבוע טוב,
עם כל הכבוד,
אתה רוצה לחסום- תחסום, אבל זו ההכנסה של מפעילי האתר (בלי להיכנס כרגע לפרטים). זה לא יפה להשתמש בפלטפורמה הזו בכדי לקצץ אותה מלמטה.

אני במקומך, הייתי מוחק את ההודעה, בפרט אחרי שהסתדרת.

בברכה.
מקבל את דעתך. אלא שכרגע כבר לא מופיעה לי האפשרות לערוך/למחוק את ההודעה.
אבל בקשר למה שכתבת שזו הכנסה של מפעילי האתר, אני מדגיש שאיני מדבר על פרסומות שהם שמים, את זה לא חסמתי. אלא כלפי שלושת הנושאים המומלצים שצפים מעל רשימת האשכולות. איני יודע לפי מה נבחרים שלושת הנושאים האלו. אבל אני מאמין שזו טכניקה אוטומטית, כי בדר"כ הנושאים שם לא מכבדים את חזותו המקצועית של האתר. ועל זה הערתי לטובתם.
הם יכולים לשקול את דעתי, ואח"כ מצידי למחוק את כל האשכול הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה