חוסר בזכרון- RAM

• הוסף לסימניות
מה עושים כאשר אין מספיק RAM לבצע פעולה?
כרגע יש לי 8 ג'יגה וכנראה שזה לא מספיק. עשיתי רק תלת באילוס'.

• הוסף לסימניות
אילוס עד כמה שזכור לי בין כה לא תומך ביותר מ-3.25 ג'יגה. (32 סיביות).

• הוסף לסימניות
לא יודעת, זה מחשב של 64 ביט. קשור? אני עובדת על CS5. דווקא באילוס' הצורה נוצרה יפה. אבל כשהעברתי לפוטושופ ורציתי להגדיל, שם היתה הבעיה. הוא נתן רק בגודל קטן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1488905:
לא יודעת, זה מחשב של 64 ביט. קשור? אני עובדת על CS5. דווקא באילוס' הצורה נוצרה יפה. אבל כשהעברתי לפוטושופ ורציתי להגדיל, שם היתה הבעיה. הוא נתן רק בגודל קטן.

CS5 יודע להגדיר בכל תוכנה [בתוך התכנה] את כמות הזכרון שהי מורשית להשתמש בו, וכן כמה יישמר עבור תוכנות אחרות במקביל.
לתלת? אולי באמת כדאי להשקיע 450 ש"ח ולהוסיף 8GB לפחות, ולהגדיל את נתח הזכרון המורשה לתכנות הקריטיות.
מקווה שעזרתי.

• הוסף לסימניות
יכול להיות ש-8 ג'יגה הקיימים לא מספיקים לתלת פשוט באילוס'?

• הוסף לסימניות
יש לזה פתרון? אני באמצע עבודה... :(

• הוסף לסימניות
אמור להיות לך פוטושופ של 64 סיביות בנפרד (תוכנה נוספת).

• הוסף לסימניות
אילוס מגירסה CS6 ומעלה קיים גם 64 ביט, ותומך מעל 3.25 GB זיכרון.

• הוסף לסימניות
תודה רבה! לא ידעתי שזה קשור לכח של תוכנה, חשבתי שזה קשור למחשב עצמו. באמת בפוטושופ 64 ביט זה עבד מצוין. תודה רבה, אין מילים!
אולי הגיע הזמן לעבור ל-CS6.. :)

• הוסף לסימניות
אכן, בCS6 קיים.

עריכה: סליחה, פופקו ידידנו כבר כתב מעליי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה