חוסר ברזל לתינוקת, מה עושים???

• הוסף לסימניות
הבת שלי בת עשרה חודשים, ערכתי לה אתמול בדיקת דם כדי לראות את רמת ההומוגלובין, ולתדהמתי יש לה 10.2 כשהמינימום הוא 11.2
מה עושים??? הילדה סרבנית אכילה נוראות, אוכלת רק חלב טבעי.
יש לציין שאני נותנת לה יום יום ברזל בכמות גדולה ע"י טיפות.
אולי מישהו מכיר ברזל טבעי או משהו שמקפיץ את הברזל לתינוקות?? אני חושבת גם שחוסר התאבון שלה נובע מהמחסור בברזל, זה גלגל שלא נעצר.
אשמח אם תקדישו שניונת לענות לי ולהרגיע אותי.

• הוסף לסימניות
אם את נותנת לה כל יום ברזל ובכל זאת זה נמוך צריך לבדוק למה זא לא ניספג , אולי את נותנת לה את זה עם חלב? שמנטרל את הספיגה , אני זוכרת שבטיפת חלב אמרו לי לתת עם פרות.

• הוסף לסימניות
גם לילדה שלי אותו דבר (גיל שנה וחודשיים) - צריך להקפיד לתת את הברזל לא סמוך לחלב כמו שכתבו לעיל.
לפי הרופאה לא צריך לדאוג וזה הדבר היחיד שניתן לעשות בשלב זה.

• הוסף לסימניות
היא לא שותה חלב בכלל וגם לא מוצרי חלב, לא פרות, לא ירקות, לא בשר, כלום!!!!!!!!!
לא מסכימה להכניס לפה שלה כלום חוץ מחלב אם. וכמובן לא מבקבוק.
מה עושים עם הסרבנות הזו? והחוסר ברזל בעקבותיה?

• הוסף לסימניות
אז את זו שצריכה לקחת את הברזל והתוספות. איך התזונה שלך?

• הוסף לסימניות
יש טיפות ברזל טבעיות, שנותנות תוצאות מדהימות תוך יומיים!!!
היה כתוב על זה בפטנט רשום, אנסה לברר את השם.

• הוסף לסימניות
פלוריויטל.

• הוסף לסימניות
לפעמים כשהברזל לא נספג יש צורך לבדוק את מחסני ה-B12 והפריטין בגוף, אם גם שם יש חוסר אז זה הגורם לחוסר ספיגת הברזל בגוף.
כמובן שאם היא ניזונת רק מחלב אם כדאי שתבדקי את רמת הברזל שלך.
בהצלחה!!!!

• הוסף לסימניות
יש ברזל טבעי מעולה בירושלים מאשה בשם מעין חקלאי, שלמדה רפואה סינית ברמה גבוהה מאד, בסין עצמה. לקחתי ברזל שלה כמה חודשים ובעת השחרור שלי אחרי לידה הם היו בהלם מהברזל.
הוא גם ממש לא יקר ומחזיק להמון זמן.
המלצתי היא שתקחי אותו את וזה יעבור אליה. אם את רוצה פרטים נוספים- בשמחה.

• הוסף לסימניות
לי אמרו שצריך לתת את הברזל שעה לפני \אחרי ארוחת חלב אם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הצלחה;797854:
נכון ביותר!!

ע"ז היה רשום בפטנט רשום שעזר להרבה אנשים

יש למשהו מושג היכן ניתן לקנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה