כללי חוסר חשק ועייפות בעבודה

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה הפוכה, אין לי חווסר חשק ושחיקה מהמחשב,
אלא שמחשב שלי עוד שניה נהיה מהזה שחוק ממני,
אני מסוגלת לשבת לידו שעות ארוכות ולהתקשקש להנאתי, עם איזה עיצוב שאיש לא ישלם לי עליו, עד שממש כואב לו הראש, וולשכוח שיש ברקע גם בית מבולגן, ילדים, ארוחת צהרים להכין למחר, בעל שמשווע לקצת יחס ועוד ועוד כיד דמיונכם הפורה...
ובעבודה אם יש ימים "מתים" בלי עבודה צפופה, או כשהעבודה יבשה ולא מצריכה להפעיל את כל גלגלי המח היצירתיים אני נהיית ממש חולה מזה... (והמחשב סוף סוף יכול קצת לנשום מהקירצון שלי...) וכל שניה שואלת את הבוס: "יש עוד משהו לעצב?" עד שגם הוא נהיה כמעט חולה...
אוליזה מה שנקרא "התמכרות" לעיצוב? אימאל'ה... מה עושים? ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;908537:

לפעמים אפשר להתרענן גם מהצצה על התיק העבודות האישי שלך. זה נותן המון מוטיבציה ורצון להמשיך...
...או מרץ לדכאון מהיר יותר. :cool:

נכתב ע"י obyektiv;908966:
לפעמים איזה ממתק בריאותי עשוי לשנות את התמונה---
יאכס. לכיוון היותר חמוץ שלה. בהחלט.
איפה קקטוס כשצריך אותו?

נכתב ע"י NG;909288:
תנסו להיות יצירתיים קצת לצאת מהקופסא, א"א כל הזמן להיות רק בשמחה
מעניין אלו עבודות יצאו כשאנחנו בדיכאון, עבודות כהות יותר?
זה יכול להיות הזדמנות טובה לפרסם "הוסטלים" או אולי את סופר דרינק, חברת חשמל, ארנונה, מחירי הדלק,
אחלה כיוון חשיבה. נפתלי, קבלת עשר.

נכתב ע"י eden7115;909512:
על זה אמר קונפוציוס:
"עסוק בדבר שאתה אוהב, ולא תצטרך לעבוד אפילו יום אחד".
ובנימה רצינית נדירה(!): זו התגובה הכי חכמה פה. לחלוטין צודקת בכנותה.
כן כן, מנסיון. :p:cool:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה