עזרה חוסר מולד של מספר שיניים אצל ילד

• הוסף לסימניות
קרוב משפחה שלי, ילד בן 6 סובל מחוסר מולד של מספר שיניים (שלא אמורות לצמוח בכלל), ובנוסף, השיניים שכן יש לו מאד חלשות.
הורים שלו מחפשים רופא מומחה לבעיה ומפנים אותם מרופא לרופא אבל בתכלס הם עדין לא מצאו מישהו.
הם ישמחו לכל מידע בנושא.
בנוסף, אם מישהו מכיר רופא ילדים מומחה לטיפולים משמרים באיזור ירושלים הם גם ישמחו לשמוע.

• הוסף לסימניות
יש רופא בשם בקר גר באזור בקעה, תלפיות המושבה הגרמנית. - הוא מרצה בהדסה.
רק מה, אני יודעת עליו מלפני למעלה מ10 שנים כשהייתי גננת של הבן שלו. - אבל הבנתי אז שהוא מומחה גדול.

• הוסף לסימניות
יש לנו את זה במשפחה. הבנתי שזה גנטי.
ולמרות שבינתיים זה ילד אחד, אבל כמה וכמה בנודודות בעלות תופעה זו.
אין מה לעשות.
או שמזיזים את השיניים בטיפול אורטודנטי, או שתלים בהמשך.
אנחנו הצלחנו לטפל בזה על ידי הזזת השיניים.

• הוסף לסימניות
טיפול אורטודנטי זה לא סיכון מסויים?
זה עלול להחליש את השיניים וליצור בעיות חניכיים
לא רואה פה סיכון. וזה מה שאורטודנט המליץ.
(ואם צריך יישור שיניים מסיבה אחרת? לא חשבתי שזה מחליש את השיניים. פעם ראשונה שומעת תאוריה כזו).

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הבעיה הזו ולעוד כמה מהמשפחה שלי....
כלומר-שיניים חלביות לא חסר לי אבל כשעשיתי צילומים לפני טיפול אורטודנטי גיליתי שחסר לי 4 קבועות,
כלומר-4 חלביות שעוד לא נפלו, בטיפול האורטודנטי עקרו לי שתיים מהם וצימצמו את השאר,
ובעתיד, כשייפלו לי שתי החלביות הנותרות-אני אעשה שתלים בעז"ה, רק שתיים במקום ארבע......

• הוסף לסימניות
לשני אנשים מהמשפחה שלי יש את זה, חסר להם איזה 3-4 שיניים לפחות. יש להם גם שני שניים שהם עדיין שיניים חלביות (ואחד מהם בן 35 והשני בן 60...).
המליצו להם להשאיר את זה ככה, לשניהם עשו יישור שיניים בנערותם ואז זה לפחות סידר את השיניים יותר טוב.
ואם בהמשך שיני החלב יפלו אז הם יעשו שתלים.

ויש לשניהם לסת קטנה מאוד (סנטר לא בולטת בכלל) ולדעתי אם היום היו ילדים יתכן והיו עושים להם שתלים להשלים את החסר.

• הוסף לסימניות
שניים חלשות ליפעמים מראות על צילייק כדי ליבדוק יש לי כמה במישפחה כאלה

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות המלצות על ד"ר ברנט מירושלים עבור שתלים.
האם משהו עשה אצלו בעבר?
תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה