נכתב ע"י רוצה טוב;1718296:למדתי הרבה את נושא הפרעת קשב, ויש בזה הרבה סוגים והרבה פרטים.
אבל בכלליות אדם שאוהב לקפוץ לגוון ולא מסוגל להמשיך דבר בלי גיוונים, גם אם הוא יפסיד כסף ועבודה בשביל זה, זה מראה על הפרעת קשב מסוימת.
לא שאני בטוח שלפותח האשכול יש את זה, אך לפי הסימפטומים זה נראה כך.
אוקי צודקת.נכתב ע"י GRN;1718299:גם אני בד"כ לא מדברת על נושאים שאני לא מבינה בהם![]()
אני חוזרת לנקודה עליה דיברנו: היא ציינה קושי נקודתי, שהתעורר בתקופה האחרונה. לכן קשה ללמוד ממנו על קיומה של ההפרעה באופן כללי.
נכתב ע"י GRN;1718303:נקרא לנערה ונשאלה את פיה
נכתב ע"י קלסר;1718437:
אכן, זאת בעיה מהחודשיים האחרונים בלבד.
לא עלה על קצה דעתי שזה אולי ADD. גם לא נראה לי כל כך, אחרת איך אני מתרכזת בספר עב כרס לשעות רבות? יש לי יכולת ריכוז גבוהה בכל מה שאני רוצה. רק בעבודה אני מרגישה רפיון כזה. וחוסר חשק.
תודה לכם!
נכתב ע"י קלסר;1718437:
לא עלה על קצה דעתי שזה אולי ADD. גם לא נראה לי כל כך, אחרת איך אני מתרכזת בספר עב כרס לשעות רבות? יש לי יכולת ריכוז גבוהה בכל מה שאני רוצה. רק בעבודה אני מרגישה רפיון כזה. וחוסר חשק.
תודה לכם!
ואני ראיתי יהודים יקרים שניסו את הדבר הזה- וחזרו לחיים! הם הפכו לקלילים ומרוכזים, לשמחים ומאושרים, ברוחניות ובגשמיות.נכתב ע"י ונתנו10;1718190:ראיתי את בעלי החיים שניסו את הדבר הזה עליהם. מפחיד מה יצא מהם.
מנותקים. סגורים. חסרי רצון לחיים. כבויים. אז בבקשה, לא לשחק אותו רופא![]()
נכתב ע"י OV graphics;1718469:החופש הגדול...
כולם בחופשה.
המורות חוגגות...
ורק את צריכה לעבוד...
ואם יש ילדים ברקע... וצריך לשלם גם קיטנות ולשלוח אותם רק ב-9,
זה מוסיף המון המון מוטיבציה לעבודה...
חכי קצת לתחילת השנה.
שהשגרה תחזור למסלולה.
החשק יחזור, ובגדול!
ומה בינתיים?
לפעמים עבודה תוך כדי הרצאה טובה או מוזיקה רגועה, יכולה לעזור,
והעצה שאמרו פה להתמקד במשהו קטן ורק אותו לסיים, הרבה פעמים גורמת להמשיך לעבוד...
בהצלחה!!
ואת לא היחידה...![]()
ההתנגדות לריטלין באים מכתות שונות אנטי יהודיותנכתב ע"י צצפ;1718481:ואני ראיתי יהודים יקרים שניסו את הדבר הזה- וחזרו לחיים! הם הפכו לקלילים ומרוכזים, לשמחים ומאושרים, ברוחניות ובגשמיות.
אז בבקשה, לא לשחק אותו שחצן ומוג לב, פשוט לנסות!
ואם יזיק- תפסיק!
בקצב הזה 90% מהאוכלוסיה בעלי הפרעות קשבנכתב ע"י רוצה טוב;1718452:סליחה על החשד.
אבל בכל אופן הסובלים מהפרעת קשב קלה מתרכזים במה שכיף להם ומגרה אותם,
ולא מסוגלים להתרכז במשהו קבוע.
נכתב ע"י צצפ;1718481:ואני ראיתי יהודים יקרים שניסו את הדבר הזה- וחזרו לחיים! הם הפכו לקלילים ומרוכזים, לשמחים ומאושרים, ברוחניות ובגשמיות.
אז בבקשה, לא לשחק אותו שחצן ומוג לב, פשוט לנסות!
ואם יזיק- תפסיק!
נכתב ע"י קלסר;1718437:
תודה לכם!
נכתב ע"י poto12;1718485:בקצב הזה 90% מהאוכלוסיה בעלי הפרעות קשב
וצריכים ריטלין
אולי תשאירו משהו לעבוד על עתצמנו?
איך נראה בעוד 20 שנה אם לא נעבוד על עצמנו ?
צריך ללמוד להתחיל לעשות דברים בתור משימה ולא לדחות .... אפ' שזה יותר נח
לא להתפנק ... אם כל הקושי להחליט מה שבכוחותינו לעשות ומה שירפה אותנו או יגרום להסחת דעת לוותר עליו לדוג' עם העבודה לא בשעה שמתאימה לאמא עם כמה זאטוטים עדיף שהיא לא תעבוד בשעה הזו כי התסכול שיצא
זה קשה אבל אם אין אני לי מי לי......
מסכימה מאד עם הדברים,נכתב ע"י צצפ;1718580:ADD לא מפריע להרגלי קריאה של ספרים, יש כאלו שלא מסוגלים להתכז במילוי משימה וקוראים שעות ספרים להנאתם.
ADD נבחן במטלות אותן קשה לנו לבצע. עבודה לימוד וכו'. יש בדיקות מיוחדות לזה.
ובנוגע לחשש מהדור החדש, דור של ריטאלין.
נכון,, פעם לא היה פיזור הדעת שכזה, פעם היו אנשים ממוקדים ותכליתיים, פעם גם לא הה קומיקס וסרטים...
היום הדור שונה... ויש לכך הרבה סיבות
מי שחש מרוכז תמיד-בכיף.
מי שחש בבעיה- למה לסבול?
כשכואב הראש אתם גם אז מתמודדים לבד?? לא לוקחים אקמול??
חבל, חבל על כל כך הרבה מבוגרים מוכשרים, שכדור אחד קטן היה מציל להם את החיים!
ובגלל דעות קדומות כולנו מפסידים אותם!
אני מסכים לרישא של הדברים.נכתב ע"י צצפ;1718580:ADD לא מפריע להרגלי קריאה של ספרים, יש כאלו שלא מסוגלים להתכז במילוי משימה וקוראים שעות ספרים להנאתם.
ADD נבחן במטלות אותן קשה לנו לבצע. עבודה לימוד וכו'. יש בדיקות מיוחדות לזה.
ובנוגע לחשש מהדור החדש, דור של ריטאלין.
נכון,, פעם לא היה פיזור הדעת שכזה, פעם היו אנשים ממוקדים ותכליתיים, פעם גם לא הה קומיקס וסרטים...
היום הדור שונה... ויש לכך הרבה סיבות
מי שחש מרוכז תמיד-בכיף.
מי שחש בבעיה- למה לסבול?
כשכואב הראש אתם גם אז מתמודדים לבד?? לא לוקחים אקמול??
חבל, חבל על כל כך הרבה מבוגרים מוכשרים, שכדור אחד קטן היה מציל להם את החיים!
ובגלל דעות קדומות כולנו מפסידים אותם!
ראיתי אנשים שאכלו מזון של בעלי חייםנכתב ע"י ונתנו10;1718190:ראיתי את בעלי החיים שניסו את הדבר הזה עליהם. מפחיד מה יצא מהם.
מנותקים. סגורים. חסרי רצון לחיים. כבויים. אז בבקשה, לא לשחק אותו רופא![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //