פנאי חוף בת ים או ראשון לציון איפה פחות מלא ואיפה עדיף

• הוסף לסימניות
לא מכירה את ראשון לציון
אבל הייתי ביום חמישי בבת ים והיה יחסית ריק.
הייתי מופתעת לטובה...

• הוסף לסימניות
משהי יודעת האם חוף ראשון לציון דומה יותר לחוף שרתון מבחינת הגלים השקטים והרגועים
או יותר כמו לחוף אשדוד ואשקלון הסוערים?

• הוסף לסימניות
בת ים לא מומלץ מבחינה כשרותית, מאוד קרוב לטיילת...
גברים שהיו - לא ממליצים
בכל מקרה היו שם גלים מטורפים השבוע

• הוסף לסימניות
משהי יודעת האם חוף ראשון לציון דומה יותר לחוף שרתון מבחינת הגלים השקטים והרגועים
או יותר כמו לחוף אשדוד ואשקלון הסוערים?
אני הייתי בראשון לציון שבוע שעבר
ממש לא כמו אשדוד, המים ממש לא היו גבוהים..
אבל ממש נחמד שם

• הוסף לסימניות
בראשון לציון הפכו את החוף לכמעט מעורב בזה שהפכו את החוף ליד לחוף "ילדים"ובכך נעשה שם פריצות נוראה, משא"כ בחןף בת ים בשעות הבוקר יחסית ריק עד אחד שתיים וגם הכניסה לחוף היא כניסה שונה מהחוף המוערב ובד"כ הטיילת ריקה בשעות הבוקר המואוחרות עד לשעות אחה"צ

• הוסף לסימניות
בת ים הייתי בשלישי,
כייף, גלים גבוהים, חוף יחסית קצר עד לקו המים (שזה מעלה גדולה שלא צריך לדשדש בחול רותח הרבה)
אבל הניקיון חייב שיפור!

• הוסף לסימניות
תכל'ס איזה חוף כשר מומלץ לבעלי רכב פרטי?

• הוסף לסימניות
בת ים מומלץ מכיון שזה גם כניסה נפרדת של החוף הנפרד וגם תמיד יש שם חניה,ואף כשהחוף מלא

• הוסף לסימניות
ממליץ יותר על בת ים
בעיקר בגלל החניה בשפע!!
בכל אופן בשני החופים המים רטובים.. ;)
דווקא בגלל שחוף ראשון יותר נגיש בתח"צ הוא יותר עמוס.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג האם החופים בראשון ובבת ים ננעלים בלילה?
כשהמצילים הולכים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה