תותים וקצפת
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
נתניה לא אאוטלט
OKנתניה לא אאוטלט
אני שאלתי רב כי רציתי ללכת לצומת בילו - והוא אמר שאפשר לקנות רק אם זה הפסד ממון - שזה ממש זול , אבל כל אחד יעשה מה שרבו אומר...אבל האם זה אסור ללכת לשם כי זה פתוח בשבת?
מישהו יודע מה ההלכה בעניין זה?
לאהקניון הכי גדול בארץ זה הקנ יון עופר בחיפה
יש בנתניה קניון ענק!!!
הרבה עודפים
זה עזריאלי ככה שיש שם הרבה חניות
בנתניה יש שני קניונים,נראה לי קניון ימים
אני לא יודעת אם הוא שומר שבת...
לא הלכתי בסוף...גבי חוצות המפרץ אני עובדת במקום מעורב ושמעתי סיפורים מחברות צוות שקנו שם בשבת רח"ל.
תעשו מה שנראה לכם, אבל מבחינת ההרגשה לא הייתי עוזרת להם להרוויח בשום אופן.
ויש עוד מרכזי קניות באיזור תעשיה של איקאה נצבא סנטר, Y סנטר ועוד הרבהבנתניה יש שני קניונים,
קניון עיר ימים - קניון ענק וממש לא במחירים של אאוטלט, אזור של היי סוסייטי...
וקניון השרון - זה קניון עופר, לא ענק, סטנדרטי, ויש בו את כל החנויות הרגילות אבל שום חנות של עודפים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים