מחפש חוף יום או טיילת משהו נחמד ליציאה זוגית רוצה לצאת בערב אשמח להמלצות אני עם רכב
M MG3719742 משתמש מקצוען סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה 8/4/24 הוסף לסימניות #1 מחפש חוף יום או טיילת משהו נחמד ליציאה זוגית רוצה לצאת בערב אשמח להמלצות אני עם רכב
סטודיו שלום משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 8/4/24 הוסף לסימניות #2 איזה אזור אתם ?
E emk משתמש צעיר 8/4/24 הוסף לסימניות #3 בקיסריה על החוף מאוד יפה, יחסית לא עמוס ויש שטח גדול יש את הטיילת בחדרה (על החוף)
ח חיים 21 משתמש פעיל 8/4/24 הוסף לסימניות #5 חוף אפולניה (קיסריה) מקום מדהים! שקט ויפהפה! - הכניסה בתשלום (רט"ג)
ה הבוטח בהשם משתמש מקצוען 8/4/24 הוסף לסימניות #8 אשדוד, חופים נחמדים חוף גיל- קשתות- דייגים- ט"ו- פיראטים
ס סאסוסו משתמש פעיל 8/4/24 הוסף לסימניות #9 טיילת נתניה מקום מדהים עם מלא מקומות ישיבה ואפשרות ירידה לחוף
ח חול הים משתמש צעיר 8/4/24 הוסף לסימניות #11 בחוף של נתניה יש טיילת והבנתי מכמה שהיו שמאד נהנו שם אח"כ ראיתי שכבר המליצו פה על נתניה
ס סיפורת משתמש פעיל 8/4/24 הוסף לסימניות #12 נכתב ע"י חיים 21: חוף אפולניה (קיסריה) מקום מדהים! שקט ויפהפה! - הכניסה בתשלום (רט"ג) לחצ/י כדי להרחיב... בהרצליה
נכתב ע"י חיים 21: חוף אפולניה (קיסריה) מקום מדהים! שקט ויפהפה! - הכניסה בתשלום (רט"ג) לחצ/י כדי להרחיב... בהרצליה
ס סאסוסו משתמש פעיל 8/4/24 הוסף לסימניות #13 חיפה גם יש חוף מאוד יפה ושקט מטיילת בת גלים עד חוף הכרמל באמצע יש את פארק הכט
ח חיים 21 משתמש פעיל 8/4/24 הוסף לסימניות #14 נכתב ע"י סיפורת: בהרצליה לחצ/י כדי להרחיב... נכון. טעות.. כבר אי אפשר לערוך
מ מאזין משתמש פעיל 8/4/24 הוסף לסימניות #15 הרצליה כמו שכתבו והפלוס שם שיש מסעדת לחם בשר משובחת בכשרות הרב מחפוד ממולץ ממש
M MG3719742 משתמש מקצוען סאונד והפקות אולפן מוזיקה ונגינה 8/4/24 הוסף לסימניות #16 אפשר מיקומים מדויקים|? מה כותבים בWAZE? וכמה התשלום בחוף קיסריה?
ב בוסו משתמש מקצוען 8/4/24 הוסף לסימניות #17 נכתב ע"י MG3719742: אפשר מיקומים מדויקים|? מה כותבים בWAZE? וכמה התשלום בחוף קיסריה? לחצ/י כדי להרחיב... תכתבו קהיר פינת אלכסנדריה נראה לי מיקוד של קסריה בקיצער הוואיז חזר לעצמו?
נכתב ע"י MG3719742: אפשר מיקומים מדויקים|? מה כותבים בWAZE? וכמה התשלום בחוף קיסריה? לחצ/י כדי להרחיב... תכתבו קהיר פינת אלכסנדריה נראה לי מיקוד של קסריה בקיצער הוואיז חזר לעצמו?
B .B.B משתמש מקצוען מוזיקה ונגינה צילום מקצועי 8/4/24 הוסף לסימניות #18 חורשת אפולוניה מקום מדהיםםם רט"ג עולה כסף כניסה יש אפשרות ללכת מסביב לאותו איזור בלי לשלם. נוף מדהים (אבל לפני שקיעה : )
חורשת אפולוניה מקום מדהיםםם רט"ג עולה כסף כניסה יש אפשרות ללכת מסביב לאותו איזור בלי לשלם. נוף מדהים (אבל לפני שקיעה : )
ש שני ג. משתמש רשום 8/4/24 הוסף לסימניות #19 נכתב ע"י .B.B: חורשת אפולוניה מקום מדהיםםם לחצ/י כדי להרחיב... איפה זה ועל מה משלמים?
א אין שמות מקוריים... משתמש מקצוען צילום מקצועי 8/4/24 הוסף לסימניות #20 לא מזמן היינו במרינה באשקלון, מקום מהמם, נהננו מאד. יש שם טיילת מהממת