טיול חופי ים המלח

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול לכתוב מהם החופים הנפרדים בים המלח ? וכיצד היא ההפרדה (בו זמנית או לפי ימים/שעות) ? והאם זה כרוך בתשלום ?
כמו"כ אשמח לדעת האם יש איזה חוף שיש בצמוד אליו בריכת מים מתוקים.

אשמח למידע מפורט מהמתמצאים, וכן המלצות ממי שהיה.

• הוסף לסימניות
יש את חוף נווה זוהר שזה בהפרדה לנשים וגברים,
החופים צמודים אחד לשני,
והם ללא תשלום,

• הוסף לסימניות
החוף הנפרד מול עין בוקק כניסה חינם, אני לא זוכר האם צריך לשלם על חניה.
הפרדה גברים ונשים
שעות הרחצה בחוף הנפרד בין השעות 07.00-19.00

• הוסף לסימניות
ראיתי שיש פירסומים על חוף קליה, שהוא הרבה יותר קרוב [הוא בצפון ים המלח, וחמי זוהר בדרומו]
מה הסטטוס של החוף הלז ?

• הוסף לסימניות
ראיתי שהופמן מארגנים הסעות בית שמש לחוף נווה מדבר בעלות 90 ש"ח כולל כניסה [שזה מחיר סביר בהחלט]. מישהו מכיר את החוף ? כי מהביקורות בגוגל יש תגובות מעורבות, חלקם ממש בחריפות נגד המקום.
מי מכיר ? מי היה?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסוע לערד, יש תחבורה ציבורית זמינה ובשפע מכל חלקי הארץ,
ומשם להמשיך עם קו 65 של אגד לחוף הנפרד ועין בוקק,

• הוסף לסימניות
יש אוטובוסים מירושלים של אגד לנווה זוהר.
עכשיו בבין הזמנים בתדירות יותר. (קו 486 ?)
יתכן שעובר בעוד חופים.

• הוסף לסימניות
משהו יודע פרטים על חוף קליה בליל שישי?

• הוסף לסימניות
ראיתי שהופמן מארגנים הסעות בית שמש לחוף נווה מדבר בעלות 90 ש"ח כולל כניסה [שזה מחיר סביר בהחלט]. מישהו מכיר את החוף ? כי מהביקורות בגוגל יש תגובות מעורבות, חלקם ממש בחריפות נגד המקום.
מי מכיר ? מי היה?

מניסיון
אם מגיעים בהסעות לפעמים החוף נסגר שעה אחרי שנכנסים ואז אפשר להיות רק בבריכה,
דהיינו ההסעה מירושלים מגיעה ב6, החוף נסגר ב 7
אח''כ הם מרשים להיות בבריכה עד 8
ב 8 הבריכה נסגרת, ואפשר "לבלות" על הדשא עוד שעה
ואז כל המתחם נסגר.....

מניסיון שהבאתי קבוצה ב 6.30 בערב ושאלתי את המנהל עד מתי אתם פתוחים?
הוא אמר לי עד 9, אמרתי בסדר נבלה פה שעתיים וחצי,
עד שהחברה' גמרו להתארגן וירדו לחוף-ירידה של עשר דקות
המציל צועק החוף נסגר- צאו מהמים, המציל ערבי-מיריחו נותן מכות או מטביע את מי שלא יוצא מיד ב 7 בערב,
הלכתי למנהל-ערבי כנ''ל וביקשתי ממנו את הכסף בחזרה, הוא אמר לי: אני לא אמרתי לך שהחוף פתוח עד 9
אמרתי שאנחנו פתוחים עד 9, - פלפול מעניין
- שאלתי אותו: נראה לך הגענו ושילמו כסף בשביל לשבת על הדשא???
אבל הוא לא הסכים להחזיר את הכסף, ויצאנו מאוכזבים מאוד,

לעומת זאת חוף קלייה שגם שם יש הסעות מאורגנות מהערים החרדיות, יש שם איש צוות חרדי שהוא אחראי על המקום בכל הזמן שהמקום סגור לחרדים, והחוף מואר בלילות ופתוח עד 1 בלילה יש הרבה בוץ, אבל אין בריכה.

• הוסף לסימניות
בדקתי באמת הם עושים לנווה מדבר והם שוכרים את כל המקום וזה פתוח בין 19:30 ל00:30

• הוסף לסימניות
לעומת זאת חוף קלייה שגם שם יש הסעות מאורגנות מהערים החרדיות, יש שם איש צוות חרדי שהוא אחראי על המקום בכל הזמן שהמקום סגור לחרדים, והחוף מואר בלילות ופתוח עד 1 בלילה יש הרבה בוץ, אבל אין בריכה.
שמעתי, תבררו בעצמכם-
חוף קליה - הוא החוף היחיד שמכוסה בביטוח לשעות הערב
כל השאר יש להם ביטוח רק עד השקיעה
אין בריכה אבל שמעתי שיש לו מתנפחים עם מים.
(יש עוד חוף נראה לי נווה מדבר, שפותחים את החוף ללא שום כיסוי ביטוחי, רק לשעות היום)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי חוף קליה פתוח לגברים בלילה וא"כ עד מתי ?
זה דחוף לי לדעת

• הוסף לסימניות
בהמשך למה שכתבה @המשפחה המטיילת
עדכון מהיום,
הופמן מארגנים הסעות לחוף נווה מדבר,
בפרסום כתוב: פתוח עד 9 בערב,
האוטובוס יוצא ב 4.30 מירושלים
מגיעים ב 5.20
מתארגנים, עד שיורדים לחוף-זה כמה דקות הליכה בעקבות ירידת מפלס הים,
בשעה 6.30 המציל כורז בחוף: הים אסור לרחצה בחושך, נא לצאת מהמים, מתחילים ויכוחים- היה כתוב שפתוח עד 9?
המציל עונה בתגובה: המתחם של נווה מדבר פתוח עד 9 אבל החוף פתוח רק עד 6.30,
כולם יוצאים ונשארים שעה וחצי שעתיים בבריכה וחוזרים הבייתה באוטובוס
בקיצור הייתי קורא לזה בריכה+שכשוך רגליים בים המלח.

אין הסעות בחורף לחוף קלייה, רק בקיץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה