דרוש מידע חופשה בהונגריה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מישהו היה שם לאחרונה?
אפשר להכנס? (קורונה וכו')
יש בידוד? אוכפים אותו?

אשמח לתשובות מבעלי ניסיון. תודה.

• הוסף לסימניות
אין כרגע מה לעשות בהונגריה,אין אטרקציות והמסעדות בקהילה היהודית סגורות כרגע,מניסיון!
צריך בדיקת קרונה 72 שעות לפני הטיסה וכן לחזור לעשות שם שוב בדיקה.

• הוסף לסימניות
אין כרגע מה לעשות בהונגריה,אין אטרקציות והמסעדות בקהילה היהודית סגורות כרגע,מניסיון!
צריך בדיקת קרונה 72 שעות לפני הטיסה וכן לחזור לעשות שם שוב בדיקה.
גם חנויות סגורות והכל?

• הוסף לסימניות
היינו שם בשבוע של ל''ג בעומר, לחתונה.
אז- היינו צריכים אישורים מיוחדים שנשלחו אלינו מבודפשט לארץ ע''י שליח כדי שנוכל להיכנס לשם. עכשיו ממש אני לא יודעת מה צריך, תנסי לחפש א האתר של שגרירות הונגריה שם ראינו את ההוראות בזמנו.
באמת המסעדות הכשרות היום סגורות ופרט למכולת שפתוחה מעט שעות, לא היה אוכל.....
בשבת היה קידוש עם עוגות וקוגלים בבית הכנסת הגדול לגברים ולנשים, [לנו היתה שבת שבע ברכות אז לא רעבנו...]
חנויות ותחבורה- הכל פתוח לגמרי, יש שם המוןןןן קניונים זולים וכו' וגם נופים יפים לראות כמו הדנובה, הפרלמנט, מצודת הדייגים וכמובן מה שהכי חשוב בעיניי אם מגיעים להונגריה- לנסוע לקבר של ר שעילה מקרעסטירר- נסיעה של שלוש שעות ברכבת. מיוחד!:eek:

• הוסף לסימניות
תודה.
וכמובן מה שהכי חשוב בעיניי אם מגיעים להונגריה- לנסוע לקבר של ר שעילה מקרעסטירר- נסיעה של שלוש שעות ברכבת. מיוחד!:eek:
ברור, זו המטרה.

בינתיים, הונגריה הצטרפה לרשימת המדינות האדומות...
נראה לי לא תהיה ברירה ונצטרך לחכות לרגע האחרון ממש. אז נראה.

בכל מקרה, כל מידע עוזר!
תנסי לחפש א האתר של שגרירות הונגריה שם ראינו את ההוראות בזמנו.
יופי. מקדם אותי.

• הוסף לסימניות
אם יהיו לכם שאלות ספציפיות בהמשך- אפשר בכייף לנסות לשאול,
יש לנו שם דודים בבודפשט.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הונגריה סגורה לישראלים, מחוסנים או מחלימים וגם עם בדיקה!!!
יש אפשרות להכנס עם אישור עסקי, עלותו כ 200 אירו, או דרך וינה ב 100 אירו!
מנסיון, אישי כשהטיסה עולה 35 דולר, הייתי שוקל מדינה אחרת המאפשרת כניסת ישראלים, כמו איטליה, או צ'כיה
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לאישור, נא לפנות בפרטי.

• הוסף לסימניות
מישהו היה שם לאחרונה?
אפשר להכנס? (קורונה וכו')
יש בידוד? אוכפים אותו?

אשמח לתשובות מבעלי ניסיון. תודה.
אפשר להכנס להונגריה דרך קרקע מכל מדינה אחרת ללא שום הגבלה - אבל דרך האוויר לא.
מקור - http://www.police.hu/en/content/information-on-general-rules-of-border-crossing

אגב - יש מבצע רק היום בחברת ריאן אייר $6.17!! לכיוון לבודפסט לחודש הקרוב, להלוך זה לא אקטואלי כנ"ל, אבל אין בעיה לחזור משם.

• הוסף לסימניות
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עידכון מהונגריה:המסעדות היהודיות פתוחות.

• הוסף לסימניות
באמת?? לא ראיתי באתר משרד הבריאות

איני יכול אשמח אם תשלח לי
תודה
הצלחתם להשיג אישור כניסה?
או, מישהו יכול לעזור לי להשיג בהקדם?
(לשלישי בלילה)
נמצא שם רק יום וחצי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה